Wohooooooooo!!!!! :D

Denna veckan har varit ganska lugn... Varit i Göteborg sen i söndags och så fort jag kommer hit så känner jag mig så hemma! Känns som jag kom hit igår eller förrgår.. men det är ju trots att söndags. Jag längtar tills jag bor här, mår så bra av att vara i Göteborg... Lysekil är ju fint på sitt sätt men.. nä, Göteborg blir det! :D


Och vi var på en visning i veckan, jag och min syster. En fin tvåa i Partille, andrahand, jättefin verkligen! Och jag tyckte om området och så.. men det känns ändå som om partille är så långt bort på något sätt även fast det bara tar 10 minuter med pendeln. Konstigt hur man kan känna så.. men det är ju med byten och sånt också. Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där! Men grejen är att vi samtidigt fick in ett erbjudande på ett förstahandskontrakt på en nybyggd etta, takvåning, på vågmästareplatsen! Och det kan man ju verkligen inte tacka nej till eller hur.. Speciellt eftersom det är precis där i området vi allra helst vill bo. Så nä efter mycket vägande fram och tillbaka så kom vi fram till att vi tar ettan. Vi kommer nog komma bra överens även på den lilla ytan :)

Men det ÄR svårt att fatta! Jag, ska flytta till Göteborg.... 1 april. eventuellt tidigare!! Hur kul är inte det?? Jag kan se framför mig hur mycket bättre jag kommer må i Göteborg. Nära till allt, nära till mina vänner (Även fast jag tyvärr lämnar kvar vänner även i Lysekil, men dem kommer jag hälsa på och de får gärna komma hit) :)

Jag är så glad så glad... Sååååååå glad. Ja, det mesta flyter på alldeles toppen just nu. Bättre kommer det bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar