Wohooooooooo!!!!! :D

Denna veckan har varit ganska lugn... Varit i Göteborg sen i söndags och så fort jag kommer hit så känner jag mig så hemma! Känns som jag kom hit igår eller förrgår.. men det är ju trots att söndags. Jag längtar tills jag bor här, mår så bra av att vara i Göteborg... Lysekil är ju fint på sitt sätt men.. nä, Göteborg blir det! :D


Och vi var på en visning i veckan, jag och min syster. En fin tvåa i Partille, andrahand, jättefin verkligen! Och jag tyckte om området och så.. men det känns ändå som om partille är så långt bort på något sätt även fast det bara tar 10 minuter med pendeln. Konstigt hur man kan känna så.. men det är ju med byten och sånt också. Jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där! Men grejen är att vi samtidigt fick in ett erbjudande på ett förstahandskontrakt på en nybyggd etta, takvåning, på vågmästareplatsen! Och det kan man ju verkligen inte tacka nej till eller hur.. Speciellt eftersom det är precis där i området vi allra helst vill bo. Så nä efter mycket vägande fram och tillbaka så kom vi fram till att vi tar ettan. Vi kommer nog komma bra överens även på den lilla ytan :)

Men det ÄR svårt att fatta! Jag, ska flytta till Göteborg.... 1 april. eventuellt tidigare!! Hur kul är inte det?? Jag kan se framför mig hur mycket bättre jag kommer må i Göteborg. Nära till allt, nära till mina vänner (Även fast jag tyvärr lämnar kvar vänner även i Lysekil, men dem kommer jag hälsa på och de får gärna komma hit) :)

Jag är så glad så glad... Sååååååå glad. Ja, det mesta flyter på alldeles toppen just nu. Bättre kommer det bli!

När tiden börjar rinna ut

Ja, minst sagt. Jag snackar om lägenhetsletandet. Jag sa upp min lägenhet i december, så 1 april måste jag vara ute. Men har en hel del trådar nu så en av dem borde ju funka! En absolut sista utväg är att jag kan flytta hem till mina föräldrar ett kort tag tills vi hittat något. Men men, tiden visar vad som händer, jag är positiv :)

Just nu är jag på besök i Göteborg! Innan har jag fått sova hos min syster som hade en andrahandslägenhet i Göteborg, men den gick ut så hon hyr ett rum tillfället hos sin kompis, så där finns ingen möjlighet att vara. Men då är Niclas så snäll och låter mig sova här när jag får för mig att hälsa på i Göteborg :) Har inget jobb denna veckan så stannar ett par dagar. Har lite ärenden härnere och så. Missarna tar mormor hand om sålänge! :)

Det jag tänkte komma till är att jag har geocachat idag! Men misslyckades, tog mig till en cache där man skulle lösa ett matematiskt problem, och sen skriva in kordinaterna man fick i sin gps. Eftersom jag bara har min iphone och letar cacher med så försökte jag hitta den ändå, för man fick en ledtråd, men det var lite som att leta efter en nål i en spaghettistack (Ja, höstack är mindre strån och därmed fler och svårare, och det var ju inte riktigt sååå svårt så fick bli spaghettistack) ;)

Sen, en sista grej, jag började med Cambridge ren kur igår! Tänkte köra 1.5 veckor för en kickstart, sen fortsätta med LCHF. Just nu går det bra, och det är ju som sagt bara 1.5 veckor, det klarar jag galant! Jag siktar såklart efter att vara lite mer fit till Monday Bar kryssningen i mars. Sen ska jag ju fortsätta även efter det, fram till sommaren. Börja på sportlife osv. Har mer motivation än någonsin, så detta tror jag stenhårt på.

Yes yes..

Det är tur att man är envis i alla fall!

Ja nu var det ju ett litet tag sedan jag skrev här igen.. men ibland blir det så. Det händer väldigt mycket nu. Jag vet inte hur allt kommer se ut om en månad, kanske har jag redan flyttat, kanske har jag ett helt annat jobb.. men jag är väldigt öppen.

Men det känns som mitt liv kommer se helt annorlunda ut snart i alla fall. Jag har en plan för när jag väl bor i Göteborg. Det första jag ska göra när jag får möjlighet är att skaffa mig ett gymkort. Jag har länge velat bli av med de där sista 10 kilona, men har liksom aldrig kommit mig dit. Mest för jag känner mig ganska snygg som jag är nu, man blir bekväm.. men nej, nu ska dem bort en gång för alla. Jag vill känna mig perfekt. Och inte bara det, jag vill även uppnå min dröm att få en snyggt tränad kropp också. Och jag har aldrig känt mig så motiverad som nu. Jag börjar ju faktiskt bli gammal (!) och det är ju nu man vill vara som snyggast. Ja det är ju tur att jag är envis i alla fall och ger mig inte förrän jag får som jag vill när jag verkligen bestämt mig för något..Jag vill, jag kan, jag ska.Sen Ivana Komso, från Top Model Sverige... jag är absolut inte lesbisk, men hon är så sjukt snygg! Och hennes ögon ska man verkligen inte tala om.. det är nåt magiskt över dem. Sådär hade jag velat se ut, hon får mig att känna mig..ganska ful (Och jag tycker jag är snygg!)


RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar