Att välja rätt i livet

Nu har det blivit 3 inlägg på raken om olika tips.. men det måste ju bli lite annat där emellan :) Och då kan jag ju passa på att berätta om lite saker.. Dels att jag just nu går en handelsutbildning, som är på ca 4 veckor och praktik är inräknat där. Jag har fått en intervju på systembolaget här i Lysekil, så dit ska jag nästa onsdag. Jag har bestämt mig för att plugga vidare, och har hittat en kurs på 43 veckor som börjar i februari 2012, det är en djurvårdarutbildning och jag tror att det är mitt kall, jag älskar ju djur! Och djur älskar mig, så jag tänker söka i alla fall :)

Sen är det ju med vikten.. vet inte vad den ligger på nu, men jag äter med jämna mellanrum och försöker få in ett träningspass per kväll/eftermiddag. Så igår så körde jag powerwalk och jogging i 40 minuter på en runda som vanligtvis brukar ta 1 timme att promenera, och då var det kolmörkt ute så fick gå lite saktare en längre bit. Så när det blir ljusare så kan jag säkert klara av den på en 30-35 minuter =) Niice!

Och man ska inte skriva för långa inlägg för då tröttnar läsarna, så sätter stopp här ;)

Hej sålänge!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, men är ju träning utan att banta som känns sundast :) jag har fått tips om en sida, kalorier.nu som jag tycker verkar riktigt bra, för att hålla koll på hur mycket man kan stoppa i sig varje dag :)

2011-03-10 @ 10:55:20
URL: http://snyggkropptillsommaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar