Skaffat fotoblogg!

Hejsan! Var ett tag sedan jag skrev här.. =) Ska försöka uppdatera lite oftare... hur som haver så har jag skaffat en fotoblogg (äntligen blivit klar med designen), så där kommer jag uppdatera minst varje dag, känns det som nu i alla fall. Så för er som saknar mig så finns jag oftare på: canonyoucan.blogg.se , och det kommer vara en ren fotoblogg med massa fina bilder tagna av mig, och för er som hellre vill läsa om hur det går med allt annat så kan ni kika in här =)


Uppdatering då.. har gått på LCHF i 2 veckor nu! Och magen inte minst har blivit mindre, och jag "slarvade" först efter 10 dagar med att äta en gratäng med fullkornspasta i, samt en påse nötter på kvällen. Hade det varit jag för ett år sedan, så hade jag dels inte kunnat hålla kosten så länge, och när jag väl skulle slarva så skulle jag ätit godis och pizza kanske, samt att fortsätta äta pasta alla dagar därefter. Nu åt jag istället ett nyttigare alternativ. Men jag tyckte att efter 10 dagar så var jag värd lite fullkornspasta =) Det som är viktigast var ju ändå att jag fortsätter med kosten efteråt! Supernöjd är jag med andra ord :)

Sen har jag flyttat från Göteborg.. till.. ja, ingenstans egentligen, är hemlös, så sover hos kompisar och hos min pojkvän. Planerna är att få ett jobb i norge och att flytta dit inom en snar framtid, alternativt flytta tillbaka till Lysekil (gäller enbart om jag får fast jobb på nya Coop Extra som ska öppna där). Ja, mitt liv kan se helt annorlunda ut snart.

Och jag har Yatsi här brevid mig.. är hundvakt =) Tjänar egentligen ingenting på att passa honom, eftersom jag tar de pengarna jag får till bensinen mellan Lysekil och Göteborg. Men jag tycker om att passa honom, han är ju min kompis, så det gör inget! :)


RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar