Dagens vikt!

Hejsan! Då var det dags för veckans vikt.. :) Hade hoppats på mer, men kroppen klarar ju inte av hur mycket som helst. Väger 1 kg mindre sen förra veckan, men det ska man vara glad för ändå! Och från och med idag börjar jag med kombinerad kur också, min kropp behövde mat, har känt mig lite konstig de senaste dagarna. Men jag kommer nu även lägga till träning. Ska simma i veckan och så ska jag försöka fått köpt ett gymkort.. har jag inte råd med det får det bli powerwalking =) Hur som helst, vikten visar då såhär:Jag har ju inte så mycket kvar.. om man jämför med där jag startade för ett år sedan. Enligt den tabellen så är det bara en tredjedel kvar. Och ännu är det långt till sommaren, så med träning och ett bättre tänk så kommer jag klara det här, för jag är grymmast.

Hej sålänge!

-2.2 kilo (:

Tjohoo! Även om jag kanske inte alltid har motivation till att skriva under resten av veckan,så kommer jag i alla fall berätta mitt resultat på måndagar, som är min vägdag :) Så sen i måndags har jag gått ner ytterligare 2.2 kilo, nice:) Sammanlagt är det......

18 dagar

Total viktminskning


Cambridgekuren

Hej på er! Tänkte det var dags att uppdatera lite här :) Hur som helst så har jag ju börjat med cambridge igen.. tänkte köra 4 veckor minst, gärna mer om jag känner att jag fortfarande orkar och är peppad och så :) Och jag har ju redan kört 2 veckor nu! Så bara 2 veckor kvar så har jag min månad.. men som sagt, gärna mer :) Mat luktar och ser lika gott ut som alltid.. haha!

Nu måste jag ju se till att ha en vikträknare också.. då har jag gjort två stycken, en som är med min ursprungsvikt, när jag började för ett år sedan, och en som är med denna gångens kraftag! Det var ju ändå en rätt lång paus jag hade där emellan, och gått upp lite också, så det blev bäst såhär tyckte jag :) Den som är för nu, visar jag först. Och den andra lite längre ner helt enkelt :P

Dessa kommer jag publicera här varje vägdag, vilket brukar vara måndagar :) Nu i måndags när jag vägde mig så hade det gått 10 dagar, så det är vad som visas :)


Förlorat på 10 dagar:


Min totala viktnedgång:


RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar