Vi drar till fjällen...

.... Närmare bestämt Beitostølen! Åkte den 27e, åker hem den 2.e. Januari. Jag hade aldrig varit på en skidort och aldrig åkt skidor. Så jag kände mig verkligen som bambi på hal is, det första jag gjorde var att ramla ur liften :) sen tog det två timmar att ta sig ner från backen, men det gick bättre och bättre. Dag två kände jag mig ännu säkrare, då tog jag mig ner på en halvtimme. Dag tre blev jag lite för kaxig, det gick visserligen mycket bättre, men jag tog en lite brantare backe som slutade med att jag vurpade på nåt konstigt sätt så jag vred knät. Bara låg och skrek för det gjorde så otroligt ont, sen var jag ensam i den backen så jag låg och vinkade så någon längre ner skulle se men det tog typ 3-4 minuter innan någon stannade. Det var en norsk kvinna som kom uppifrån och hon åkte ner och sa till att de skulle komma och hämta mig. Så efter 5 långa minuter till så kom det en snöscooter med en svensk kille som jobbade på skipatrullen, och han lättade upp humöret en del. Sen var det ju kul att åka snöscooter också! ;) han konstaterade att inget var brutet, men han tyckte ändå jag skulle åka till sjukhus och få en bättre koll där. Fick en grej runt benet som fixerade det och då gjorde det inte lika ont längre. Men hade ingen telefon med mig eller något nummer i huvudet så han åkte till skiutleie för jag kände dem som jobbade där, och till slut så kom Christer och Björn så de var snälla och körde mig till sjukhuset i Fagernäs som låg 50 minuter bort. Där fick jag en linda runt knät och kryckor. Sen åkte vi tillbaka till lägenheten och där tog jag det lugnt resten av kvällen, fast var med och förfestade med alla och hade jävligt kul ändå! Det är ju världens skönaste gäng verkligen! :) nu är det dag 4 och benet har känts bättre hela tiden, men känns som jag kan glömma att följa med till toppen av skidbacken vid 12-slaget som planerat... Och det suger verkligen. Men det är mitt eget fel, jag borde insett att jag borde lärt mig lite mer innan jag gav mig på en lite brantare backe. Men man lär sig av sina misstag. Jag tänker bli grym på skidor, någon gång! Det är ju tur att man är så positiv i alla fall! :) föresten, GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!! Välkommen in i år 2012, som kommer bli det grymmaste hittills!


Julevent på Coop Forum

Tjo!
Jag skulle vara mer aktiv här, som jag sa! Jag håller mitt ord.. ;)

Idag har jag haft jättekul på jobbet, har jobbat som tomtenissa och har fått betalt för att pyssla och göra smällkarameller. Lite utav ett drömjobb alltså! Synd att de inte har såna event oftare.


Meeeee! Visst är jag söt? ;)

Jag hade nog inget mer att skriva.. for now :P

Vakna upp ur dvalan

Det är längesedan jag skrev här.. mest för jag haft så mycket att göra, med jobb och annat. MEN det ska det bli ändring på, speciellt eftersom jag numera har blogg.se appen i min iphone.

Imorgon ser jag verkligen fram emot jobbet! Inte alltid man gör det, men imorgon är det speciellt: Jag ska vara utklädd till tomtenissa och göra smällkarameller tillsammans med barnen! Det är på Coop Forum i Uddevalla, och det är ett stort julevent. Jag blev även utsedd till coach, så det är jag som skött att checksamtal till butiken och kollat att allt är som det ska, och som ser till att allt funkar och flyter på. Känns bra att vara lite betydelsefull :) Jag trivs bra när jag får vara ledare, det ligger väl i släkten antar jag eftersom både pappa och farfar är/var egna företagare.

Det kommer komma upp bilder från eventet här! Så får ni se hur söt man kan vara som tomtenissa ;)

En sak till: Den 27.e  december åker jag med upp till Beitostølen i Norge på skidresa, så stannar över nyår. Jag ser VÄLDIGT mycket fram emot detta!! Verkligen! Och det är mindre än veckor dit.. wow! :) Och oj.. det är visst julafton nästa vecka också. Galet vad fort tiden går.

Puss och kram från mig sålänge ;)RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar