Hemmaspotting Burt´s Bees Handsalve och chamomile cleanser

Jag är ju medlem på Spot & Tell där man kan gå på olika events gratis för att sedan berätta om det på bloggen. Nu har de börjat med så kallad hemmaspotting, där man istället får produkter hemskickade för att prova och sedan blogga om. Om man blir utvald, förstås. Så jag har fått hem följande produkter:


Handsalve: En intensiv behandling för småtrötta händer.

Recension: En väldigt fet salva som luktar rätt gott, men har inte använt den så mycket än men det lär jag göra en del frampå då jag lätt får lite torra händer när jag jobbar. Så får återkomma om denna :)
Chamomile cleanser: En rik, sulfat-fri ansiktsrengöring som avlägsnar smuts, olja och make-up och lämnar huden ren och fräsch.

Recension: Jag älskar denna! Har provat lite olika produkter och jag trodde jag hade bra produkter innan, men när jag provat denna så nådde jag en annan nivå av fräschhet. Man använder den som en tvål och man känner sig jättefräsch i ansiktet efteråt. Och med min ansiktsrengöring jag hade innan så var man tvungen att smörja in sig med fuktighetskräm efteråt också, men med denna så känns huden fuktig efteråt också. Jättebra! Nä denna kommer jag nog säkert köpa när den tar slut.. :) Har ju provat den varje dag sen jag fick den och ansiktet har blivit renare i helhet. Återkommer mer med hur den funkar om ett tag :)http://spotandtell.se/blog/spotting/hemmaspotting-kamomill-testa-burts-bees-naturliga-skonhetsprodukter-hemma/

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar