Bloggtorka

Ja tyvärr så har det varit lite bloggtorka ett litet tag.. vilket sä synd, men ibland så orkar man inte skriva bara. Men ska uppdatera med vad som hänt det senaste:


Det viktigaste är ju ändå att jag har flyttat till Göteborg, till Norra Dragspelsgatan i Västra Frölunda. Det ligger några 11-vånings höghus här och i ett av dem bor jag =) Och lägenheten hyr jag i andra hand, det är en etta på 18 kvm.. jättelitet jag vet, men ändå inte så litet som man kan tro. Badrummet är lagom stort, större än vad min kompis har i sin tvåa.. men det enda negativa då är ju att jag har kokvrå, så det finns ingen spis här! Bara en sån där portabel spishäll med två plattor som man kopplar in i eluttaget. Men har i alla fall fått låna hit min pojkväns mammas portabla ugn (med två spisplattor uppepå) så då klarar jag mig lite bättre i alla fall. But still, tråkigt som satan med kokvrå! Jag som älskar att laga mat, gärna lite mer avancerade rätter. Men jaja, detta är ju bara tillfälligt.

Nu fick ni lite uppdatering i alla fall! :) hej sålänge..

Imorgon gäller det!

Godmorgon... är uppe i tid idag, håller på att tvätta :) Köpte min nya laptop igår.. var behöveligt eftersom min gamla gick sönder i våras... Har lånat min pojkväns 5 år gamla laptop tills vidare men nu när jag ska flytta så behövde jag en egen. Snabb är den också, tack vare att min pojkvän har hjälpt mig att välja. Så är nöjd, kommer kunna göra allt som jag vill på den.. typ spela, använda photoshop osv.. utan att den ska lagga. Köpte ett par datorhögtalare med subwoofer också, samt en skrivare häromdagen som var på kampanj. Så nu har jag ett litet kontor så jag klarar mig :)

Och imorgon så åker jag och min pojkvän ner till Göteborg.. vi ska nämligen åka med mina grejer till nya lägenheten. Sen kommer vi tillbaka till Lysekil imorgon kväll och sover där.. sen tar jag det sista med mig på söndag någon gång och då ska jag stanna kvar där :) Är så spänd och längtar tills jag kan få göra iordning lägenheten som jag vill ha den :) Men kommer ju åka till Lysekil varannan vecka, har ju min pojkvän kvar här. Så kommer han ner varannan vecka osv. Sen får vi se när han också vill flytta ner till Göteborg, då kan vi flytta ihop igen i en större lägenhet!

Sen blir jag med katt också.. typ om en vecka. Det är Emanuels syster som också ska flytta ner till Göteborg, men till sin pojkvän. Och han är allergisk tyvärr.. så hon letar efter nytt hem till honom, men jag har erbjudit mig att ta hand om honom tills dess så hon slipper avliva honom. Eller om jag fäster mig vid honom så jag inte kan med att lämna bort honom så behåller jag honom själv =) Får se hur det blir.. att ha katt igen är ju något som jag längtat efter så. Kommer skaffa kattunge så småningom i alla fall!

Nu är snart första omgången tvätt klar.. så vi hörs! :)

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar