Cambridge ren kur, dag 1

Hejsan! Nu kommer jag vara mer aktiv i min blogg igen, blir nämligen alltid det när jag går på cambridge.. känns som man får så mycket mer tid över när man slipper laga mat. Sen så är det ju alltid kul att berätta om hur det går :)

En dum grej är dock att jag inte vägde mig innan jag började... har en ny konsulent nu, eller återförsäljare i alla fall. och det är inte riktigt samma vägledning som jag hade hos min förra konsulent, dvs. att man bokade möten. Men men, jag kan ju det här nu. Men dumt att jag inte vägde mig innan, jaja :P Får börja med det nästa vecka!

Enda anledningen till att jag bytte konsulent är för att jag flyttat till Göteborg nu, och min förra konsulent finns ju i Uddevalla. Nu har jag min vid Axel Dahlströms torg, bara 5 minuter härifrån. Så skulle jag råka få slut på påsar på grund av dålig planering så har jag ingen ursäkt för att slarva ;) Men jag känner mig otroligt peppad nu, så målet är 5 veckor på ren kur. Om jag orkar, vilket jag hoppas, så ska jag ta ytterligare två veckor efter det, för sen är det jul snart jul.. då får jag min belöning för allt slit!

Jaja, hörs imorgon :) Kram och pepp!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar