Heltidsjobb!

Hej! Ojoj vilket händelserik vecka.. och snabbt gick det!! När jag vaknade i måndags hade jag ingen aning om vad veckan hade för planer.. i tisdags började jag på nytt jobb! Heltid.. så börjar 6.30. Slutar 15.15. Första dagen jobbade jag dessutom en timme övertid. Vad är det för jobb då? Jo, det är en en del som sitter på volvos lastbilar, någon slags vinge.. men limmet släpper mellan vingen och själva fästena. Så jobbet är att man först ska man skruva fast vingen på en hållare, sen ska man dra med en grej, som mäter, i 50 kg. Lossnar fästena så ska de limmas på nytt igen med bättre lim. Så det är mitt jobb :) och kollegorna trivs jag bra med, vi kan prata om mycket och skratta. Det gör så tiden går fort! :)

Nu är det helg också.. gott att ta det lugnt.. går ju upp kl 5 på vardagarna nu (!!). Kommer göra det i 4 veckor nu, kanske längre, kanske kortare.. har planer på att dra till Norge också, för att jobba..

Sen var det ju det här med cambridge.. jo, kör fortfarande på ren kur :) Men de senaste dagarna har jag ätit 100g kyckling eller köttfärs, för det är rätt jobbigt att jobba så mycket och hålla cambridge. Men det är bättre att göra så än att äta, då är jag ju fortfarande i ketos =) Sist jag gjorde så så rasade jag i vikt som vanligt. Men för säkerhets skull så ska jag få en ketosstick av Claes så jag kan se. Gått ner har jag gjort iaf, det märks på kläder och det syns. Wow man bara måste älska Cambridgekuren!

Nu ska jag dricka kvällsshaken.. sen ska jag se på nån film på tv. Har inte bestämt mig för vilken än dock, finns några att välja på. Sen har jag Yatsi hos mig denna helgen. Mysigt!

Ha en trevlig kväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar