Glad!!

Hejsan hoppsan! Vet ni vad? Jag fick tillbaka mitt jobb! Så börjar 6.30 imorgon igen. Didnt se that one coming! Är glad för jag trivdes ju väldigt bra där med.. =)

Sen fick jag ett trevligt mejl förut också! Det var från Coolstuff.se.. har fått 200:- av dem att handla för på hemsidan, mot att jag bloggar om det sen. Så nu försöker jag lista ut vilken av alla roliga prylar man ska beställa hem... svårt är det! Finns ju så otroligt mycket att välja mellan. Kommer säkert köpa några av årets julklappar därifrån :) Man får ju behålla saken/sakerna sen också, så blev en rolig födelsedagspresent (fyller år den 18.e nov) :)

Nu håller jag på att göra lunch för imorgon på jobbet, vildris med köttgryta! Sen ska jag se på SOS Västkust på kanal5play.se... :)

Hej sålänge!

De var det jobbet det!

Hej! Händer mycket på bara några dagar.. har inte bloggat så mycket de senaste dagarna då jag hade heltidsjobb. Nu har jag ingenting igen! Har kontrakt på en månad, men fick bara jobba där i 5 dagar, sen hade de gjorts en plan och då var vi för många helt plötsligt, så jag var en av de som fick gå. Trist, men bemanningsföretaget letar nytt jobb till mig. Och får dessutom 2 veckors garantilön utbetald, eftersom jag hade kontrakt. Så nu är det bara att hoppas att jag får ett nytt jobb snart :)

Kör inte längre på cambridge ren kur, känner ingen motivation eller så. Sen är jag rätt nöjd med hur jag ser ut, så resten ska jag gå ner med träning istället! Ska börja på Sportlife, dels gruppträning och vanligt gym. Kommer bli nice!

Ikväll har jag varit hos Liza, umgåtts och gosat med hennes kattungar. Mys!Och snart är det jul.. man borde väl redan nu börja leta efter julklappar =) Ska nog köpa lite julklappar på nätet i år.. då hittar man alltid rätt sak till rätt person, istället för att leta i affären tills det är den 23:e och man fortfarande har hälften kvar.. ;)

Fyller år den 18.e november, det är snart..om en vecka! Shit vad tiden går egentligen...

Nej nu ska jag sova! Hej sålänge!

Heltidsjobb!

Hej! Ojoj vilket händelserik vecka.. och snabbt gick det!! När jag vaknade i måndags hade jag ingen aning om vad veckan hade för planer.. i tisdags började jag på nytt jobb! Heltid.. så börjar 6.30. Slutar 15.15. Första dagen jobbade jag dessutom en timme övertid. Vad är det för jobb då? Jo, det är en en del som sitter på volvos lastbilar, någon slags vinge.. men limmet släpper mellan vingen och själva fästena. Så jobbet är att man först ska man skruva fast vingen på en hållare, sen ska man dra med en grej, som mäter, i 50 kg. Lossnar fästena så ska de limmas på nytt igen med bättre lim. Så det är mitt jobb :) och kollegorna trivs jag bra med, vi kan prata om mycket och skratta. Det gör så tiden går fort! :)

Nu är det helg också.. gott att ta det lugnt.. går ju upp kl 5 på vardagarna nu (!!). Kommer göra det i 4 veckor nu, kanske längre, kanske kortare.. har planer på att dra till Norge också, för att jobba..

Sen var det ju det här med cambridge.. jo, kör fortfarande på ren kur :) Men de senaste dagarna har jag ätit 100g kyckling eller köttfärs, för det är rätt jobbigt att jobba så mycket och hålla cambridge. Men det är bättre att göra så än att äta, då är jag ju fortfarande i ketos =) Sist jag gjorde så så rasade jag i vikt som vanligt. Men för säkerhets skull så ska jag få en ketosstick av Claes så jag kan se. Gått ner har jag gjort iaf, det märks på kläder och det syns. Wow man bara måste älska Cambridgekuren!

Nu ska jag dricka kvällsshaken.. sen ska jag se på nån film på tv. Har inte bestämt mig för vilken än dock, finns några att välja på. Sen har jag Yatsi hos mig denna helgen. Mysigt!

Ha en trevlig kväll!!!

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Okey, jag hade tänkt börja skriva detta inlägget innan jag fick beskedet.. så skriver det jag skulle skriva först! Jag går nu in på sjätte dagen med cambridge ren kur.. känns bra, snart är det bara 4 veckor kvar :) Eller om jag skulle fortsätta längre, det får jag se när jag är inne på femte veckan. Fortsätter om jag orkar!

Sen har jag drömt om mat inatt igen, gör det ofta när jag kurar! Inatt var det att jag smakade på potatismos.. av misstag. För det är aldrig med flit i drömmen jag gör det :) Mår dåligt av att jag kommit ur ketosen.. Och är jag vaknar så känns det bra igen för det var ju bara en dröm :)

Och nu till det rubriken handlar om... För en timme sedan så ringde min kontaktperson på mitt bemanningsföretag och frågade om jag kunde ta ett uppdrag på 4 veckor, ev. längre som de just fått in.. och jag bara JAAA, det kan jag. Sen kom jag att tänka på att jag skulle jobba med demo på torsdag, så fick först ringa och kolla med dem om det gick att lösa.. och det var inga problem! Så jag ska ska antagligen börja jobba redan imorgon :) Jag är såååå glad! Var rädd att jag inte skulle ha råd med julklappar i år.. men nu får jag ju det!! :D :D

Jepp nu ska jag äta min frukostshake.. Jordgubb/vanilj! Med massa is såklart ;) Vi hörs snart igen!


Såhär känns det just nu:


RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar