Trumvirvel......!!!

YEEEHAAAA! Vet ni vad??? Jag har nått ett av mina viktigaste delmål!! :D Ville se en 8... men fick två!! Så idag hos min underbart goa konsulent så vägde jag 88.7, vilket innebär en viktminskning på 2.6 kilo denna veckan (det bästa av allt, INGEN VATTENVIKT! Eftersom det är andra veckan på Cambridge). Så här får ni ett efterlängtat diagram:Se där ja, ännu ett viktigt delmål, om inte ännu viktigare, är att jag nu spräckt 20-kilos gränsen. KÄNNS UNDERBART!!!!!! Det firas med att jag nu sitter här och dricker vatten ur en stor macdonaldsmugg.. det går faktiskt lättare att få i sig vattnet om det är lättillgängligt, så man slipper skruva av korken på flaskan stup i kvarten :) Well, grattis till mig själv, det här har jag gjort bra..!!Har lite mer att berätta.. har ju börjat simma en gång i veckan, och det brukar vara på tisdag morgon. Men köpte ett 3-månaders simkort förut så nu har jag ändrat till två :) Så jag kan simma hur mycket jag vill i tre månader, vilket är bra såklart :) Så nu kommer viktminskningen gå galant! Kostade 450:-, så det är det ju värt, hade ju bara förlorat på det om jag inte köpt det! Kostar 40:- per gång.. Simmar dessutom innan frukost, så förbränningen ligger ju på topp!

Sen var jag på Bauhaus förut, och köpte mig ett miniväxthus med ventilering, tre fröpåsar med Dill, Gräslök och någon sommarblomma. Och så en påse med såjord :) Så här ska planteras!! Hihi ska bli så skoj.. har alltid varit intresserad av växter och plantering men faktiskt aldrig tänkt på att jag kan köpa ett miniväxthus.. Men nu är det gjort! Så kan jag alltid vara säker på att ha dill till min egenfångade Makrill i sommar.. :D

Well, nu ska jag surfa vidare. Ha det så bra mina trogna läsare :) Kram Sandra


Annonser från BloggPartner

Kommentarer
Postat av: Scrum

Wow!! Härligt!!Jo, även om du ska fortsätta efter påsk så är det ju nu två veckor det gäller. :)

2010-03-17 @ 00:16:00
URL: http://scrumdiddlyumptious.blogg.se/
Postat av: manda

aa, det är mkt trevligare såhär :)

2010-03-18 @ 12:29:10
URL: http://mysecretanalife.blogg.se/
Postat av: Malena

Grattis Sandra!! Så jäkla bra jobbat :) Hos mig har äntligen vågen gått på - igen... och det känns så jäkla gött. Synd bara att det skulle ta nästan en månad att komma igen!Kram Malena.

2010-03-19 @ 19:42:38
URL: http://kiwilove111.blogspot.com
Postat av: Scrum

Bakade pajen. :) Den var såååååå god!

Du har något att se fram emot. :p

2010-03-21 @ 07:47:48
URL: http://scrumdiddlyumptious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar