Hejdå Göteborg...(Och Lysekil)

......Heeeeeej Gotland!!! :) :)

Snabba Cash

Hejsan! Har Precis sett på Snabba Cash.. den var riktigt bra. Så nu sitter jag här lite, och imorgon ska jag jobba i Strömstad igen, var där idag med. Egentligen är det lite drygt att pendla ibland, men men, det tar bara en timme från att jag står Hemma i hallen i Lysekil, tills jag går in i på Konsum i Strömstad. 10 mil... det är väl typ.. ca 1 mil var. 5e minut? Eller nåt :P Hur som helst så är det Lithells Asado jag demar.. så står och grillar korv hela dagen :P Men det är kul... och dagarna går oftast väldigt snabbt. Kallas det snabba Cash då? Haha nä... jag är bara övertrött, sov inte så mycket natten till idag, och tog en powernap i bilen på lunchen. Välbehöveligt!!!

Sen ska jag visa en bild.. var ju på arvikafestivalen.. vet inte vad som hände riktigt, måste vara fel på kameran.. är jag verkligen såhär smal?? Bra är det i vilket fall, helt otroligt... en bikinibild jag faktiskt är nöjd med! Och vågar visa upp :PDär är min nya frisyr också.. shit, måste verkligen byta presbild, den är ju bara för gammal känns det just nu! :P

Japp japp, nu ska jag sova. Och vore kul om... ja det vet man aldrig! Jaja Godnatt!!

Hejsan!

...Jag är inte död, men däremot har jag varit på arvikafestivalen sen i tisdags, och kom hem igår :) Så har inte kunnat sitta vid datorn alls som ni förstår ;) Nu är jag superseg, och ska ta och göra någon mat.. så något längre inlägg blir det inte, men i alla fall så jag kan förklara varför jag varit frånvarande :)

Inlägg om festivalen kommer komma så  snart jag har ork och lust!

Juli!

Hejsan! Har nu haft det längsta uppehållet på länge... typ 2 veckor?? Men det har vart full upp.. har jobbat, varit ute en massa, det har vart midsommar och med allt därtill.. jag har inte haft tid eller lust att orka blogga då helt enkelt :P Så det kändes som det behövdes ett inlägg nu :)

Denna helgen har jag varit på Eurocash i Strömstad och jobbat.. i två dagar. Men i torsdags när jag skulle åka hem.. så fastnade jag i den bilkön som varade i 10 timmar, stått om det i tidningen och så.. en lastbil hade vält med massa gasflaskor. Helt galet, allt var kaos och jag fick panik för jag behövde ju hem och få lite fritid eftersom jag skulle upp och jobba tidigt och hade ingen tanke på att det kunde finnas en annan väg, för den vägen dit trafik dirigerades om hade det vält två lastbilar på grund av att vägen var väldigt för smal för att lastbilar kunde mötas där. Men jag var där i 1.5 timmar ca och sen var jag på väg hem, fast över Bullarebygden. Så kom hem kl. 21, skönt det i alla fall! Tycker det är synd om alla dem som fick stå i kön.. som inte visste att det fanns andra vägar. Men aja.. så är det.


Och idag fyller min pojkvän 24 år.. så har först träffat hans pappa och farbror och nu ikväll åkte vi upp till campingen och umgicks med hans mamma och hennes gubbe. Käkade glass och jag lekte med Mittra :) Varmt och skönt har det vart också.. inte dumt det..

Nu ska jag nog slökolla lite på TV. Hej sålänge, hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång :)

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar