Körde fast i snön

Hejsan!! Börjar med att berätta att dagen gått bra, har hållt mig helt och hållet till dieten, och nu känns det som jag kommit på rätt spår igen :) Även fått en del motion idag, 15 minuter snabb cykling innan frukost, sen har jag och Gull varit ute och traskat i snön, och med så mycket snö så blir det lite jobbigt att gå.. så blev jättevarm :) Och Mitra var såklart med så hon hoppade fram och tillbaka i snön. Filmade även ett roligt klipp som jag ska lägga upp på youtube och sen lägga upp här :)

Men när vi skulle åka.. så backade vi över en ganska hög snödriva, så vi fastnade!!! Vi försökte lägga saker under däcken och putta och gräva bort en del.. men fast satt vi. Och min bil stod kvar hemma. Men till slut fick vi tag i en som kunde komma och hämta mig så då kom och och vi var loss på ett kick.. min bil har ju fyrhjulsdrift så däcken spann inte ens :) Sen när jag kom hem så gjorde jag den stekta jägarbiffen med sallad och sås till. Och ska ta min kvällshake om en timme ca. Det funkade rätt bra med att skriva matschema en dag innan :) Så matschema för imorgon kommer här:

Frukost: Shake

Middag: Lite svårt att veta.. ska jobba imorgon, så det blir nog dagens lunch i restaurangen, fast bara sallad och kött då!

Kvällsmat: Antingen en bar eller en shake.Nej nu ska jag ut till mina föräldrar en snabb sväng! Hej sålänge!

Kommentarer
Postat av: Danne (@dcarlbom)

Hej,jag vill bara påminna dig om att tävlingen med din bild avslutas på söndag och att det fortfarande finns tid kvar att rösta på just din bild.I dagsläget är över 600 röster lagda och du har fortfarande chans att påverka resultatet på http://www.carlbomfoto.se/bloggen/finalisterna-tvlingen-nu-klara/Lycka till.

2010-02-05 @ 10:13:16
URL: http://www.carlbomfoto.se
Postat av: Ellinor

Hoppas du får en skön helg OCH vinner tävlingen. Jag har röstat o röstat i massor så jag känner mig delaktig om du får vinna! :) Kram på dig o peepp inför helgen, själv är jag bortbjuden på middag på lördagkväll så det blir nog en del avvikelser... ;)/Ella

2010-02-05 @ 11:10:16
Postat av: Sandra

Ella:

Ja detsamma, och tack så mycket, hoppas jag med :)

Ja.. meddelar här på bloggen om hur det har gått, och jag skulle aldrig klarat det utan er som röstat :) Så resultatet återstår att se.

Jaså? Ja.. men ibland får man slarva lite, så man orkar gå hela vägen :) Lycka till, och pepp i massor !!

2010-02-05 @ 23:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar