Julklappstips från Coolstuff!Hej! Ja nu är det väl ena dags att köpa julklappar snart.. redan 2.a december idag, helt sjukt! Jag vet i alla fall vart jag kommer köpa mina.. och det är nämligen på Coolstuff.se! Varför just den sidan? Jo, för där finns något för alla! Och de har en fast fraktkostnad på 50:-... så istället för att lägga kanske 50:- eller mer på att ta bilen till ett köpcenter, sen gå runt och leta tillsammans med en massa julstressade folk.. stå i långa köer.. ja, allt som är jobbigt med julklappshandel... så kan man lägga lite tid på att kolla runt på deras hemsida, välja ut julklappar för att sen med ett enkelt klick lägga dem i varukorgen och sen betala. Utan allt det där jobbiga! Klockrent!

Sen är ju de på Coolstuff väldigt snälla också, för jag fick 200:- att köpa vad som helst för på sidan, för att sedan testa grejen och sen låta mina bloggläsare veta hur det gick! Så här kommer min utvärdering av: http://www.coolstuff.se/Silverlit_PicooZPackade upp den snabbt för att testa, jag kan ju aldrig vänta med grejer ;) Så först ladda då.. Laddade ungefär 10 minuter och sen var det dags att provköra. Det var lite svårt i början men sen fick man in snitsen. Roligt och annorlunda att flyga helikopter! Jag har i alla fall inte testat det innan :) Katterna fick vara med och prova också, satte helikoptern på bordet och flög iväg, Katt nr. 1 följde den noga med blicken (kanske trodde det var en trollslända?) Katt nr 2 och 3 blev rädda och sprang därifrån.
Det enda som är lite synd är att den är lite svårstyrd, jag lyckas i alla fall inte få den att flyga dit jag vill, utan den flyger mest uppåt och åt vilket håll den vill. Men det är absolut en rolig grej att slå ihjäl lite dötid med! Och att retas med katter ;)

Av mig får den 4 av 5. Kan tänka mig att den lite dyrare varianten, som också finns att köpa på hemsidan, skulle kunna få en 5.a då den nog är lite bättre eftersom den kostar 795:- istället för 245:-, som denna kostade. Ju mer pengar man vill lägga, desto bättre pryl.

Som en liten bonus så har jag alltid varit lite nyfiken på deras värmepåsar, så beställde en "stor påse"och en "tåvärmare". Den stora påsen gjorde som den skulle, den blev varm. Då jag har ett jobb i en industrilokal så fryser man hela tiden, men denna värmepåsen höll mig någorlunda varm hela dagen. Och att den är varm i så många timmar, det stämmer! Den gav fortfarande värme när jag skulle gå och lägga mig. Perfekt att ha i bilen ifall man skulle få motorstopp eller liknande, så man slipper förfrysa fingrar och tår!

Sen var det tåvärmaren.. och den var faktiskt en liten besvikelse, trodde den skulle hålla värmen lika bra som den andra påsen, men lyckades inte få den så varm.. hade dem i fickorna på byxorna dock, så kanske funkar de bättre om man har dem i skorna istället. Får prova igen!

Betyget? "Stor påse" 4 av 5, "Tåvärmare" 2 av 5.Måste sätta ett betyg på Coolstuff.se också, för där blir det full pott, 5 av 5! Jag har följt sidan i flera år och jag älskar deras annorlunda, roliga prylar. Har beställt därifrån i flera omgångar, har bland annat en chokladfontän och en glassboll därifrån. Och ett värmehjärta.. och numera även en helikopter :) Och ikväll eller i dagarna har jag tänkt beställa julklappar därifrån, och det kommer säkert bli minst en julklapp till mig själv också ;)Bilder lånade av Coolstuff.se

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar