Göteborg!

... Då kanske ni tänker att jag ska åka till Göteborg på besök.. men nja inte riktigt denna gången. Jag ska nämligen flytta dit. Känns både bra och dåligt. Bra att bo där allt finns tillgängligt, få ett jobb som man får mer betalt.. alla mina vänner bor där numera i stort sett.. Men en liten hake finns det. Jag har alltid bott här, i Lysekil. Men jag vägrar fastna på ett ställe så nu kändes det bra att röra sig vidare. Sen att min pojkvän inte vill flytta med.. kommer kännas superkonstigt. Han vill bor kvar här, i alla fall ett tag till. Kanske kommer han flytta efter mig snarare än han själv vet på grund av saknad.. sen är det ju inte så långt till Göteborg, bara en timme med bil.

Men jag känner att jag har ett stort behov av att flytta. Dels för att jag inte längre jobbar med att fylla på lösgodis så har ingen fast inkomst, för demojobbet blir jag ju inringd när de får in uppdrag. Så ska söka jobb i Göteborg med. Har faktiskt en del kontakter så kan ha jobb ganska snart kanske.. Oj vad skumt det känns.. det är ju som att vara i Göteborg på besök.. fast jag åker inte hem igen efter ett par dagar, detta är ju mitt nya hem. Istället kommer jag vara och besöka Lysekil. Jaja, jag tror detta kommer bli toppen. Framförallt att jag har mina kompisar och min storasyster på nära håll.

Ja det var lite nyheter.. så kommer flytta om en månad, eller högst två. Så är det! Varför jag flyttar så snart är för att jag ska flytta in hos en kompis som bor vid munkebäckstorget. Och jobb ska jag börja kolla efter snarast möjligt. Så mitt liv kommer se lite annorlunda ut om några månader. Undrar vad jag gör, undrar hur jag känner? Ja, bara tiden vet.

Hej sålänge!
Bild från Gotland. Det är jag med kameran! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar