Äntligen frisk igen!

Jag har då varit sjuk i ett tag.. först med tät i näsan och slem i halsen.. sedan har jag haft rethosta i ett tag. Men nu är det över, äntligen!!! Och jag har börjat med LCHF nu igen... tänkte köra det fram till den 28.e augusti, för då är det synthklubb! Så ville minska min mage lite tills dess.. :P Sen får vi se hur jag gör efter det, om jag ska fortsätta med LCHF eller om jag ska äta kolhydrater också. Får se!!

Till middag idag åt jag struts.. det smakade bara lite annorlunda än nötkött, så det var inget speciellt alls. Fast sen tillagade jag det inte så som det ska tillagas kanske, så kan absolut tänka mig att prova det igen fast på restaurang :)

Sen vore det lite kul att veta vilka det är som läser min blogg? Vissa kommer hit regelbundet och vissa bara ibland. Men jag kan inte se vilka ni är, bara vart ni är ifrån. Så skriv gärna en kommentar och presentera er, ser att det är folk från Ludvika...Strömstad...Stockholm.. Uddevalla.. ibland även från Finland?? Hade varit kul att veta vad som fört er hit samt var ni hittade min blogg :) Kom igen nu... då blir jag sååå glad :)

Nä skulle man ta och spela lite Mario Galaxy kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar