Macdonalds at night

Oj tänker ni.. men det är inte så farligt som det låter :) Men var i Trollhättan igår, åkte lite roadtrip med ett gäng i bilen.. Skulle även varit bilrace, men det hade slutat när vi kom dit! Men men.. sen på tillbakavägen blev de andra hungriga såklart, så det blev macdonalds. Och igår så var det en hemsk dag, var nåt så otroligt hungrig och sugen hela dagen. Och det blev ju inte bättre på macdonalds när de andra vräkte i sig. Men jag köpte något.. dock bara en "Cheeseburgare - bara köttet". Så det mumsade jag i mig.. Så kom förmodligen inte ur ketosen, vilket är ju bra :)

Sen har jag bestämt mig för en ny plan: Ska från och med måndag äta kombinerad kur. Och det är för att jag har lovat mig själv att träna mer! Har en simkort, så ska simma 2 gånger i veckan, samt att jag ska låna med mig hunden och gå på en timmes promenad nästan varje dag. Och göra situps och lite såna övningar :) Så kommer det nog gå bra.. sen får jag se om jag orkar med ren kur efter grillfesten, eller om det går så bra med kombinerad att jag fortsätter :) Men det återstår att se.. ner kommer jag ju i alla fall gå.

Japp, det var väl det :P Har jag förresten sagt att min dator gått sönder? Det suger.. speciellt eftersom jag 2 dagar innan köpte en kamera, så har ju inte råd att köpa en ny dator nu också! Men som tur är har jag Emanuel.. får låna hans :)

Hur går det för er med eran viktminskning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar