Hejsan!!!

Tyvärr var det några dagar sen vi hördes sist.. men jag har haft en del att göra, och just nu sitter jag hemma hos min kompis Anton i Bohus strax utanför Göteborg. Var på fest här igår, så dagen har hittills bestått av att att äta nygräddade våfflor till frukost, gapskratta åt lite bilder som togs igår och nu sitter några av de andra som sov över här och ser på en film.

Ska möta upp Claes Hedberg senare och köpa min låda med Cambridgegröt!! Underbart, då kan jag variera mig lite nu i det sista, har sammanlagt 6 veckor innan sommaren som jag ska gå på ren kur. Ska verkligen ge allt för att nå min målvikt under den tiden. Har ju ett simningskort, och nu när våren är här med sol och värme så kommer det bli en del långpromenader med Mitra :) Fast förbaskat tråkigt är det ju att gå på ren kur! Men men, inte långt kvar så man får bita ihop :P

Sen har jag en sista nyhet.. jag har köpt en ny kamera!!! En Canon EOS 550D, en helt underbar kamera som jag är förälskad i, snacka om uppgradering om man jämför med min förra, Canon EOS 350D, som jag haft i 4 år nu. Så nu i några dagar så kommer jag fotografera en hel del, hehe.

Jaja nu ska jag dra vidare :) Ha det så bra i det underbart fina vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar