Läskig bussfärd på väg hem från Munkebäckstorget

Japp, precis som rubriken säger :P Fast den blev lite läskig först senare. Hade i alla fall läst fel på västtrafiks hemsida, skulle åka till Wiezelgrensgatan eller nåt sånt, och där byta buss. Men det var väntetid 10 minuter mitt i iskalla kvällen, klockan var efter 22. Till råga på allt så stod det ett gäng killar där också som verkade väldigt  bråkiga, kanske berusade på någonting.. så väntade att tiden skulle gå. När bussen väl kom så öppnade han bara ena dörren, stängde snabbt och de killarna som stod utanför tror jag också skulle med, bussen körde iväg och de bankade på sidan som galningar. "Släppte han inte in dem?" tänkte jag. Så jag satt på bussen, helt själv, och han körde som en idiot! Vad kommer hända nu liksom, kommer han stanna bussen sen och sen överfalla mig?? (Jag som bott i småstad hela livet är nog lite väl nojjig ;) ) Men eftersom han inte släppte in de andra, menar jag.
Men kom av till slut.. Hade däremot hoppat på fel buss. Som tur var så gick rätt buss 15 minuter senare från den hållplatsen.
Puh... Sen kom jag av på rätt ställe. Men SEN när jag åkt hissen upp, så kommer min syster bakom mig och skrämmer mig!! Jag som redan var så uppspelt blev så klart skiträdd. Hehe aja, lite kul är det ändå i efterhand ;)

Kommentarer
Postat av: Sophia

Bara för att jag åt en gång så triggade det igång mitt sug igår och det är helt enormt att jag klarade stå emot. Nu jäklar, inget mer fusk :).

Jag hoppas det går bra på invägningen idag!

Ha en bra dag!

2009-10-12 @ 07:25:08
URL: http://youluckything.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar