Cambridge kombinerad kur

Hej där!! Tänkte jag skulle hinna skriva lite blogg mitt i all stress och arbete :) För det är vad jag gjort, arbetat! Igår började min dag med att jag gick upp kl 9 eller nåt för att sedan göra mig iordning och åka iväg till Uddevalla och dema Wasa knäcke. Dagen gick bra och jag hade trevligt :) Var hemma ca 20.00.
Idag ringde klockan vid 7, gjorde mig iordning och stack ner till ICA för att plocka upp lite lösgodis. Sen direkt därifrån till färjan för att åka in till Uddevalla och dema Wasa knäcke idag igen. Jättekul har jag haft idag :)
Imorgon så ringer klockan vid 6 (!!!) så jag kan vara på ica vid 7 och börja plocka godis. Sen åka med färjan som går 09.40 (Hur ska jag hinna med allt???) och ska då till Trollhättan för att dema Anton Bergs choklad. Så... stressigt!
När jag kommer hem imorgon kommer jag verkligen verkligen bara ta det lugnt, sen sova ut! Så jag orkar med Antons halloweenfest också :)

Sen kanske ni undrar hur det går med maten och kuren? Mja, vet inte riktigt hur det går, de är det som är problemet! Jag känner mig inte lika duktig, känner att det är lättare att "komma ur spår" som det är nu. Vet inte ens om jag går ner något. Men det får jag veta på måndag, och då kommer jag avgöra hur jag vill fortsättningen ska vara. Så antingen så börjar jag med ren kur igen redan på måndag, eller så fortsätter jag och kör kombinerad kur. Hoppas ju att jag kan köra kombinerat, men det är INTE värt det om jag känner att jag inte går ner något. Jag har känt mig nåt så otroligt duktig hittills. Vill inte komma ur spår helt så jag går upp igen. Har fortfarande som mål att gå ner typ 17 kilo till. Så nej, på måndag angör jag hur det blir :)

Nu ska jag ta en snabb dusch, sen ska jag sova. Hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar