Jag har hittat en ny kärlek, och hon heter Daisy!

Tänk vad humöret kan ändras snabbt.. sen beror det ju på vad som händer runt omkring en. Min syster Susanne är på besök i stan nu i nästan 2 veckor, vilket jag tycker är väldigt kul =) Saknar faktiskt att hon flyttat från stan...
men hon har med sig en underbar liten Daisy! En Italiensk Vinthund! Helt bedårande.. Lägger upp lite bilder i slutet av inlägget.

Har fått lite mer demojobb nu också, var och jobbade på konsum i Lysekil igår, med Froosh smoothies. Och på måndag ska jag vara i Bovallstrand, även då med froosh. Men det är ett helt underbart jobb, jag älskar det...! Det passar mig alldeles utmärkt.. är såå glad att jag har fått den här chansen!Sen har jag märkt att det har blivit så tråkigt väder! Var är solen?? Jag vill att den omedelbart ska komma fram igen, för jag vill ju sola och bada! Nu när jag är ledig så mycket i sommar, så får jag ju försöka utnyttja det till max! Aja, får hoppas den kommer snart igen..

Och slutligen, bilder på Daisy! Klicka på bilden så får du den i större format :)

         

    

Dag 1

Jahopp, dags att redovisa då ;) Idag har jag ätit:

Frukost: 1 kokt ägg, sallad och sill
Middag: Köttfärssås och gurka
Kvällsmat: Har jag inte ätit riktigt än, men blir typ lite bär eller nåt sånt :)


Jag ska skriva så gott som varje dag vad jag ätit, eller sammanfatta efter en vecka. Har inte bestämt ännu :P Huvudsaken är att jag håller mig till dieten. :)


Förändringarnas tid

Jepp, nu är det dags (igen). Men jag känner mer pepp nu, på något konstigt vänster. Hur svårt ska det vara egentligen? Finns många som lyckas, varför inte jag då? Varför ska det inte funka för mig? Är jag så otroligt lat för att det inte ska funka för mig? Nej, det ska vara slut på det nu. Innan har jag börjat utan att säga till någon direkt, för skulle ju kännas lite tråkigt om jag misslyckas och att alla andra visste det, att jag aldrig klarar det. Misslyckas hela tiden.
Men har kommit på en idé... här på bloggen ska jag så gott som varje dag uppdatera vad jag ätit, under hela dagen! Minsta lilla grej, minsta lilla mun dricka eller tugga. Så ska jag visa alla att jag faktiskt KAN. Jag ska lyckas. Denna gången ska jag det. Sen hålla det så.
Sen varför jag ska skriva det här, är för att jag ska kunna hålla en diet. Om folk vet hur det går för mig, så kan de stötta mig! Så ge mig så mycket pepp ni kan.. för i övermorgon fredag, är förändringarnas tid. Jag ska bli snygg, och het, och såklart smal. Önska mig lycka till! Snart börjar resan..........Jag ska bli fri!

GRATIS glass!

Jepp, låter det för bra för att vara sant? Testa får du se.. det är en systersajt till gratisgodis.se, som jag har använt ett tag. Fast istället för att samla gratis godis så samlar man poäng till glasscheckar som skickas till din mobil, som du enkelt sen visar upp i kassan för att få din glass. Varje glasscheck man samlar ihop är värd 23:-. Så är man pank men ändå sugen på glass i denna otroliga värme, så kör på det :) Det enda man behöver göra är att besöka olika hemsidor, bjuda in vänner, vara med i tävlingar osv.

Bli medlem här och börja samla glass: http://www.sommarglass.com/?r=527Och vill du bli medlem på Gratisgodis.se också, så kan du registrera dig här :)  http://www.gratisgodis.se/?r=132399

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar