Schiiiiitbra :)

Hehu! Idag har jag jobbat, sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt. Ska jobba imorgon igen. Sen dröjer det till nästa gång. Är arbetslös och får se hur jag lyckas skrapa ihop pengar tills jag får mer jobb. Har tänkt att söka lite sommarjobb med, vill gärna pröva att jobba med annat också :)
Sen har jag blivit bjuden på två fester idag, aldrig annars frågar någon, ganska sällan i alla fall, men nu kom allt på en gång då istället :P Kunde hur som helst inte, dels för att jag ska jobba och dels för att det är så svårt att bestämma sig om man får reda på att det ska vara fest så sent. Antar att jag är gammaldags, men vill gärna att folk frågar mig åtminstone en vecka i förväg så man hinner planera lite :)

Sen vill jag till Göteborg, känner att jag vill komma utanför rondellen :P Man blir nog galen om man blir fast i Lysekil alltför länge. Massa skitsnack överallt och så ser man samma folk varje dag. Sen är nog Emanuel en anledning till att bli galen :) Han skojbråkar en massa och tycker det är skoj att kittla mig, speciellt under fötterna. Jag får panik, men han tycker det är såååå skoj. Fast ska jag vara ärlig... så tycker jag det är rätt så kul ändå :) Jag tycker väldigt mycket om Emanuel <3

Sen en låt.... filmmusik till The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Faktiskt ganska så bra :) Och väldigt bra film med för övrigt. Det är alltid så med såna filmer... man önskar att man vore där, och kunde vara en del av sagan! Det känns faktiskt så ett tag, när man är helt inne i en film. Men sen när filmen slutar så blir man ledsen att det bara var just... en saga. Jaja, nu ska jag köra ner till Alexandra så Emanuel kan hjälpa henne med sin dator. Lyssna på låten :)
Bye bye bye


Regina Spektor - The call

Social Distortion - Ring of fire (Johnny Cash cover)

Love is a burning thing
And it makes a firery ring
Bound by wild desire
I fell in to a ring of fire...

I fell in to a burning ring of fire
I went down,down,down
And the flames went higher.
And it burns,burns,burns
The ring of fire
The ring of fire.

The taste of love is sweet
When hearts like our's meet
I fell for you like a child
Oh, but the fire went wild..

I fell in to a burning ring of fire
I went down,down,down
And the flames went higher.
And it burns,burns,burns
The ring of fire
The ring of fire.


Svinbra låt, men dålig video. Enjoy!

Tankar i natten

Läste just Alexandras blogginlägg och såg att hon lyssnade på instrumentalisk musik, och att man blir lugn av det. Och det stämmer.. jag älskar att lyssna på det med ibland, och man tänker verkligen mer då eftersom man inte behöver hålla reda på någon text. Älskar filmmusik också och just nu så lyssnar jag på musiken från Amelie från montmartre (Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le). Jag brukar vanligtvis inte gilla den sortens instrumentalisk musik, men detta gillar jag. Det påminner mig om filmen dessutom, som för övrigt är riktigt bra. En helt underbar kärleksfilm. Lite speciell och annorlunda gjord och filmad. Ska inte gå in på vad den handlar om just nu för det var ändå ett tag sedan jag såg den och kommer inte riktigt ihåg i detalj så. Men säger bara en sak: Se den! I alla fall om ni älskar kärleksfilmer. Men den är fransk och de talar franska så man måste ha text :)

Ångrade mig föressten, kan berätta lite! Amelie är en ung tjej som vill finna kärleken, och hon finner den i en kille hennes ålder. Men han vet inte om hennes känslor för honom. Men Amelie börjar i alla fall lägga ut pusselbitar åt honom, och beskriver sig som en hemlig beundrare. Så börjar en jakt på det intressanta och kärleken.. Men det är inte hela storyn, utan det händer mycket omkring den också. Ska inte berätta mer i alla fall, då förstör jag ju det roliga.
Denna låten och versionen tycker jag är jättebra :)


Gäsp. Dags att sova, höres imorgon kanske :) Kram på er.

Vinter means vinterkräksjuka

hej hej! Har inte skrivit på läänge nu, typ exakt en månad. Tråkigt, när jag började komma igång på riktigt sist gång =P
Men men det är aldrig försent att börja skriva blogg igen. Trots allt, så har man ett liv utanför datorer och bloggar. ;PHar i vilket fall inte haft något direkt liv i några dagar nu, har legat sjuk i vinterkräksjuka! Eller aa, första dagen så spydde jag men inte de andra 2 dagarna. Men det andra har jag fortfarande. Uuuusch hatar verkligen att kräkas. Jaja nog om det.

Vad har hänt sen sist då... har slutat på mitt gamla jobb, där jag hade ett vikariat på 80% sen i juni. Men har 2 till jobb nu där jag är vikarie, så har ändå haft en del att göra. Tycker att det är tråkigt att jag fick sluta på mitt gamla jobb samtidigt som jag tycker det var väldigt skönt, har länge velat prova på något nytt. Har ändå jobbat där i 2 år och kände att jag behövde något nytt liksom. Så nu har jag två jobb till som jag bara är vikarie på då. Men hade varit kul att få jobba med något annat än vården nu känner jag, ska söka på posten och på Pampaz tänkte jag =)

Sen har jag lärt mig att drifta... :)

Och susanne, Anna och Ingrid har varit i Thailand i fem veckor nu, och de kommer snart hem. Ska bli kul att få se alla deras bilder och höra deras historier :)Nä, fick skriva kort här nu för orkar inte sitta här längre... men kommer med en uppdatering inom kort. Tjingeling!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar