Influensavaccin, Nej tack!

Det är så mycket prat om svininfluensan... Vem ska få den först, kommer den vara gratis? Kan den muteras och bli ännu värre?
Massa tjat.. Aftonbladet som är så otroligt duktiga på att skapa panik bland folk, med artiklar som låter värre än vad det är. Jag gillar Aftonbladet, läser den på nätet varje dag. Men det här med influensan har blivit alldeles förstorat.Hur som helst så har jag bestämt mig, jag ska inte vaccinera mig. Alla dessa vaccinationsskador som uppkommer, stackars föräldrar som tror på läkarna fullt ut. Men jag har haft tur som har en mamma som har valt att inte vaccinera mig och mina syskon. I alla fall när hon fick upp ögonen för hur farligt det faktiskt är. Har inte vaccinerat mig sen jag var 4 år eller nåt sånt (är 21 nu) Så i hela mitt liv så har jag varit i stort sett frisk hela tiden. När jag gick i lågstadiet så var jag inte ens förskyld en enda gång. Senast jag var sjuk var när jag hade vinterkräksjuka i vintras. Har inte ens vart förskyld sen dess.

Nej, har sluppit alla dessa vaccinationer, och nu när jag bestämmer själv, så väljer jag att fortsätta i mammas väg. Om jag får barn ska de inte heller vaccineras. Så är det bara.

Ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Jonatan R

Ja det är en fruktansvärt hypad grej, precis som med fågelinfluensan för några år sedan. Hade alla människor tvättat sina händer ordentligt så hade kanppt någon sorts influensa existerat, överhuvudtaget. :P

2009-09-06 @ 21:23:54
URL: http://snoksoppa.blogg.se/
Postat av: Becca

Asså har läst om att hundinfluensan är på g i USA... Det sägs att ett en hel del hundar kan bli smittade.

2009-09-25 @ 06:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar