Influensavaccin, Nej tack!

Det är så mycket prat om svininfluensan... Vem ska få den först, kommer den vara gratis? Kan den muteras och bli ännu värre?
Massa tjat.. Aftonbladet som är så otroligt duktiga på att skapa panik bland folk, med artiklar som låter värre än vad det är. Jag gillar Aftonbladet, läser den på nätet varje dag. Men det här med influensan har blivit alldeles förstorat.Hur som helst så har jag bestämt mig, jag ska inte vaccinera mig. Alla dessa vaccinationsskador som uppkommer, stackars föräldrar som tror på läkarna fullt ut. Men jag har haft tur som har en mamma som har valt att inte vaccinera mig och mina syskon. I alla fall när hon fick upp ögonen för hur farligt det faktiskt är. Har inte vaccinerat mig sen jag var 4 år eller nåt sånt (är 21 nu) Så i hela mitt liv så har jag varit i stort sett frisk hela tiden. När jag gick i lågstadiet så var jag inte ens förskyld en enda gång. Senast jag var sjuk var när jag hade vinterkräksjuka i vintras. Har inte ens vart förskyld sen dess.

Nej, har sluppit alla dessa vaccinationer, och nu när jag bestämmer själv, så väljer jag att fortsätta i mammas väg. Om jag får barn ska de inte heller vaccineras. Så är det bara.

Ha en bra helg!

Daisy banan :)

Japp, nu har det gått alldeles för lång tid sen sist igen, varför? Har haft fullt upp det senaste :P Har varit i Göteborg i två omgångar, köpt en massa nya kläder, umgåtts med min syster och Daisy, Ingrid osv. Vi har grillar, jag har tagit en massa bilder på både Daisy och på eriksbergs hamn. Tänkte lägga upp några här :)
Egentligen så hade det varit kul att sälja sina bilder till någon tidning eller så, tycker jag är rätt grym på att fota ;)
Avgör själv!
Klicka på bilden för förstora:

   
 
 


Kommentera gärna om ni ändå är inne och tittar :)
 

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar