Annies fototävling

Jag tänkte att jag skulle anmäla ett bidrag till Annies fototävling! :) Temat är "rofyllt".

Varför jag valde just denna bilden av alla bilder jag har, är för känslan jag fick när jag tog den. Det var några år sedan, då det var vinter och sen eftermiddag. Allt var så tyst och kyligt, nästan som att världen stannat till. Kändes som att jag var den enda människan på jorden. Fylldes av lugn i hela kroppen, slapp tänka på något för en stund. Så denna vackra bild betyder väldigt mycket för mig. Därför jag valde den med :)


Klicka på miniatyren för en större bild, ETT MÅSTE!!

Puss sålänge ;)

Bilsport Performance & Custom Motor Show

Jepp... nu ska jag äntligen lägga upp några bilder från årets Elmiamässa :) Hinner inte skriva något om dagen just nu men gör det nästa gång då jag har tid!
Och just det... bilderna är bara miniatyrer, så klicka på dem för en mycket större bild.

Längtar redan till nästa års mässa, hehe. Funderar på om jag ska upp till mässan i Stockholm i November, älvsjömässan! :)
Nepp nu ska jag ta en dusch, jobba imorgon bitti igen. Gott med jobb!
Pözz

Vi väntar på: Bilsport Performance & Custom Motor Show

Jepp... är hemkommen från Elmiamässan, var där igår. Idag har jag jobbat hela dagen. Men idag orkar jag nog inte skriva ett inlägg, men kommer göra det inom de närmsta dagarna i alla fall! Så håll ut, snart så kommer både text och bilder :)


Gött mos!

Städat och donat

Idag har jag varit duktig.. städat nästan hela lägenheten :) Vardagsrummet orkade jag inte idag.. får bli att Emanuel städar det. Och sen tände jag ljus lite överallt... mys! Har bytat gardiner i köket idag med. Här är lite bilder:


Vi har möblerat om i sovrummet, så det blev mer plats nu. Skitnöjda blev vi! Fast skåpet som står där ska bara vara där tillfälligt, tills vi hittat en bättre plats till det :)Sängen med Enzo sänggavel (ramen hoppas vi på att få införskaffa snart) och en bit av vår fina fondvägg.Sovrumsfönstret. Lite levande växter, en lampa och en fontän.Min lilla datorhörna :)En bit av hallen.Här ser man en del av köket.Och en liten och mörk bit av badrummet :)

Nu blir det att se Arkiv X antagligen, hoppas ni gillade bilderna :D Återkommer med bild när vardagsrummet är klart med. Pözz!

Livet, liksom

Hehu... Jag har insett att jag är ganska så missnöjd med livet rätt som det är. Behöver jobb och pengar, helst ett jobb som jag kan trivas med. Sen för att få ett jobb så känns det som att jag behöver flytta, sen har jag alltid bott här så det känns ju både jättekul att flytta men samtidigt ganska så trist. Jag trivs ändå här.. inte med allt folk och skitsnack kanske men med naturen och just att det här är.. hemma.

Äh... det blir bättre kanske. Hur som helst så har jag Emanuel och vi stöttar varandra. Hade jag inte haft honom så vet jag inte vad jag skulle gjort. Nu ska jag fortsätta leva mitt tråkiga liv som står helt stilla just nu.

Legaliserad våldtäkt

Läste aftonbladet, när jag snubblade över det här:

"Afghanistan har antagit en lag som enligt FN förbjuder kvinnor att lämna hemmet utan sin makes tillstånd och som legaliserar våldtäkt inom äktenskapet, skriver The Guardian."

Men VA liksom? Vad fan är det för en sjuk lag? Tänkte att det måste vara ett aprilskämt men artikeln var publicerad den 31 Mars så inte är de det. Men jag kan bara inte förstå varför muslimska kvinnor ska behandlas så dåligt. Män och kvinnor är lika värda och alla ska få lika lön och så. Tycker detta borde vara en självklarhet. I Sverige så har vi inte lika lön och så.. men egentligen är ju inte det de största problemet när man ser sånt här. Världen har gått på tok för långt när man börjar legalisera våldtäkt. Många kvinnor kommer må väldigt dåligt. USCH OCH FY säger jag bara. Tack för mig.

Ps. För er som vill läsa hela artikeln så finns länk här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article4784796.ab Ds.


RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar