The Studio

Jepp, har varit på the studio i Göteborg, var där i lördags, 18.e oktober. Blev grymt nöjd med bilderna kan jag säga, mindre nöjd med priset ;P Men det är ju bara en gång man gör något sånt här, och man har det ju hela livet. Något som man kan titta tillbaka på när man blir gammal :)

Och vem vet, kanske kan jag skicka in dem till någon modellagentur som vill ha mig som modell, haha! Skulle vara http://nocturnalmodels.com/ isåfall. Inget mig emot ;) Hade gärna varit modell hos dem, bara jag gick ner en massa i vikt ;)
Här är bilderna iaf:

Där fick ni se några stycken.. den sista bilden är min favorit. Som sagt, RIKTIGT NÖJD med bilderna :) Nöjd med sminkningen med =)

2009-10-15

Något som inte stämmer med rubriken kanske? Året?
Saker förändras efter tiden, tiden kan förstöra de allra hållbaraste förhållanden, tiden kan göra så man mår bra, eller dåligt. Hur ser allt ut om ett år? Kommer jag bo kvar i Lysekil, eller kommer jag bo någon helt annanstans? Vad kommer jag att jobba med, kommer jag ens att ha ett jobb? Ja... tiden får avgöra det. Tid är ju en såpass viktig del av ens liv..

Ska jobba jul och nyår.. 17-08. Har lyckats få oturen att min schemarad skulle hamna just där.....två av årets mest betydelsefulla helger. För mig betyder julen väldigt mycket, och tänk vad hemskt att behöva sitta ensam på nyår..vid tolvslaget? typ "gott nytt år.. till mig själv..." Jaja, det är i alla fall pengar.Nu ska jag sova, imorgon ska jag och Emanuel till Svinesund. Godnatt!


PS. Såhär lång tid är det kvar tills jag fyller 20...!!!! :D http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=nov&d=18&h=0&mi=0
&t=
&yn=&c=pi&mc=3

Sushi time!

Jepp, precis som rubriken, jag har testat sushi för första gången! Hur det smakade? Mja.. Tyckte om vissa bitar och andra inte. Men Wasabin som man fick med i en liten påse var oätlig. Väldigt starkt, alltså. Skulle mer än gärna prova sushi på restaurang, för detta var bara nåt fryst jag hittade på ICA. Inte samma smak kan jag tänka mig ;PSen har jag fått mina grejer från stylingbutiken...!!! Har hunnit sätta in lysrören och dekaler på ena sidan av bilen. Soft :) Ska försöka hinna med det andra så småningom.


Jag tycker det blev grymt snyggt! Bilder på neonljuset kommer så småningom också.

Nej nu ska jag sova... gryyyyymt trött. Natti!

En kärleksförklaring

Hade tänkt ägna ett inlägg åt min pojkvän och sambo Emanuel. Vi har varit ihop i 2 år och en månad, vem vet hur länge till det kommer bli? Vi säger båda två att det kommer vara för evigt. Vi mår bra av varandra, trivs och älskar varandra. Det känns bra, väldigt bra. Ibland bråkar vi, men vi har lärt oss att ha kontroll på det. Alla bråkar i ett förhållande, mer eller mindre.
Jag känner mig fortfarande nästan nykär i Emanuel, får fjärilar i magen om han säger någonting gulligt, eller håller om mig i sömnen om jag kanske bara gick iväg på toaletten en sväng på natten. Lägg märke till att jag sa "i sömnen". Han tycker om mig så mycket att han även är medveten om det i sömnen. Han pratar även en del i sömnen, man kan ibland ha hela konversationer med honom då. Och när jag kanske berättar vad han sagt så säger att han inte var vaken.
Ibland om man drömmer mardrömmar så känns det tryggt att han finns där brevid, att man bara kan hålla om honom och sova vidare. Sen doftar han så gott, han doftar ju Emanuel! Den godaste doften som finns.

Jag kan skriva hur mycket som helst om denna underbara människa. Jag har så mycket känslor för honom. Folk säger att jag verkligen skiner upp när jag pratar om honom, så antar att jag svämmas över av känslor då. Kanske blir självlysande om det hade varit mörkt i rummet.

Jag är rädd om honom, vill att han ska förbli min för alltid. Han har sagt att han vill att jag ska förbli hans för alltid. Det ska nog gå att ordna. För detta är två människor som verkligen älskar varandra.


Beställt styling till bilen!

Jepp, det stämmer. Har pratat om det länge och så men det har aldrig blivit av, har inte haft pengar. Men igår råkade jag snubbla in på Stylingbutiken.se och där hade de sänkt priset på några av de grejerna jag ville ha. Så jag slog till! Ska visa vad jag köpt:


Jepp, jag har köpt samurai-flames... i SILVER!! Just det, det fanns i silver. perfekt, då passar det till mina namndekaler jag redan har ^_^


Sen har jag äntligen köpt neonljus att ha inne i bilen.. :D


Dörrlåspinnar...


Cigarettändare med blå dioder...


Växelspaksknopp som matchar med cigarettändaren :)


Växelspaksdamask...


Objektet

DETTA KOMMER BLI FETT COOLT!!!!!!! :D

=)

Har inte skrivit på ett tag, men det har hänt lite grejer som jag ska ta upp nu:

Blev ju uppringd av The studio i Göteborg för att någon hade skrivit mitt namn på en gratislista där. Man får komma dit och bli sminkad och fotad gratis, men bilderna kostar om man vill köpa dem. Men i alla fall, nu har jag ringt och bokat en tid, så den 18.e oktober så ska jag och Liza dit, ska bli skoj skoj =) Kommer bli lite nervöst... sen är det en bra morot för att gå ner i vikt och hålla dieten, har slarvat en hel del det senaste. Men ska börja jogga nu också. Så det här ska nog gå bra.

Sen har jag köpt lite nya höstkläder:


Det rosa linnet och den svarta tröjan köpte jag på klädkompaniet här i stan, där kan man göra fynd kan man säga. Susanne var med, hon är som en ond kanin, som gör att man köper ännu mer =P
Kjolen är köpt på Gina tricot.

Och här är stövlarna som man även kan se på första bilden, och de köpte jag på Din Sko... för 399:-!!!! De har kostat mer, så det var ett fynd. Gick glad därifrån :)

Jaja, nu har jag annat för mig än att skriva blogg.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar