Min 20-årsdag

Yeeeeeeey! Min dag börjar med att min lillasyster camilla ringer och väcker mig typ halv 7 och ska säga grattis. Sen när jag skulle försöka sova igen så gick det inte.. är nämligen jätteförskyld. Så upp och ta echinaforce, och efter en stund hosta upp allt segt slem som sitter i halsen. Kan inte förstå hur så mycket slem kan få plats i min hals utan att jag känner av det nåt större.. jaja, hoppas jag mår bättre under dagen. Det MÅSTE jag!

Emanuel var faktiskt inte först med att säga grattis.. det tyckte han var lite synd. Han sa grattis typ 00.03, men Tias hade då redan skickat ett sms kl 00.01. Hehe, sen har jag fått grattishälsningar från många på facebook redan :) Tack för alla dem!

Skriver ett inlägg sen ikväll om jag hinner, för att berätta om min dag :)

20 år!!!!Japp, vet att det var megalängesedan jag var och uppdaterade här.. Men det är inte lika roligt om ingen läser :(  Men får hoppas att det kommer komma lite läsare... så småningom =)

I alla fall... nu på tisdag, den 18.e november så fyller jag hela 20 ÅR!!! Wohoo, ska firas med att gå in på systemet, såklart. Ska köpa en likör.. och jag ska inte ha nån fest men tänkte att jag kunde ha middag och filmkväll.. eller något. får se hur jag gör. Kanske det blir en fest ändå :)

Har inga speciella planer... men tänk om någon har planerat en överaskningsfest!!! Woho, det hade varit superunderbart och roligt :) Har aldrig fått någon sådan nämligen.. Ingen som vill överraska mig :( Hehe nejdå.. får se vad som händer nästa vecka.

Sen är det så otroligt segt att söka jobb... känns som jag har sökt en hel del, men har inte fått ett enda svar eller ens ett samtal från ett enda. Varför, varför? Vad har jag gjort för att förtjäna något sånt? Hittar jag inget jobb så vi flytta.


Jaja men nu ska min sötnos Emanuel ha datorn :)

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar