Goodiebag från WELLA

Jag är med på en sida, Goodiebag.nu... och där får man ibland saker hemskickade. Första gången fick jag 4 små flaskor med Nivea duschgele, men denna gången blev vissa ur en specifik målgrupp utvalda att få testa två nya produkter från WELLA. Jag är en av dem, så fick hem detta igår:Det är ur Wellas nya PRO Series, så fick hem MAX HOLD Hairspray, och VOLUME Air Mousse. Sen fick man en liten present också, en tidning som heter Posh.

Jag har i alla fall provat dem nu (och ibland vill de ju man ska skriva ett blogginlägg om det, men via goodiabag så ska man bara lämna feedback på hemsidan, så jag valde själv att göra ett blogginlägg då jag tycker det är intressant att testa och sen berätta om det, tycker om att skriva också och rekommendera till mina vänner om jag hittar något bra)

Hur som helst.. :P Moussen kan man använda som en kur, man kan ha i den både före och efter man duschat håret. Man kan ta i den i torrt hår som en snabbkur. Och det är lite kul, för klagade för några dagar sedan på hur torrt och vintertråkigt mitt hår var för tillfället.. att jag måste göra något. Så det var ju passande att jag fick hem detta då. Och jag är positivt överaskad! Mitt hår känns nu återfuktat och inte alls lika sprött... sen hade jag i lite hårspray i luggen också men det känns knappt, fast att det ändå håller håret på plats.

Så... jag är mycket nöjd! Och moussen luktade jättegott! Så denna kan jag bara rekommendera.. :)


Återfuktat hår


Kom visst med en bild på min piercing också :)


Snart släpper allt!

God förmiddag... Syrran ska på visning på onsdag för ettan, wihoo! Så äntligen får vi veta när vi kan flytta in. Snaaart.
Samtidigt har hon fått en visning till, även den i samma område! Fast en tvåa, och inflytt 1.a juni istället.. MEN, det kan det vara värt för att få en större lägenhet. Men där är det flera som ska kolla för den är via boplats. Men hur som helst, så kommer vi ha ett kontrakt påskrivet innan veckan är slut kanske. Så skönt att saker och ting börjar lossna! Jag hatar att vänta, haha :D

Nu till helgen ska jag till Göteborg.. ska på grillfest! Sen stannar ja kvar för dagarna efter där så är det ju den efterlängtade Monday Bar Spring Break Cruise. Det ska bli SÅ KUL!! Jag kan knappt bärga mig :D :D

Kan knappt bärga mig tills jag bor i Göteborg heller.. fast det vet ju alla redan :D

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar