När tiden börjar rinna ut

Ja, minst sagt. Jag snackar om lägenhetsletandet. Jag sa upp min lägenhet i december, så 1 april måste jag vara ute. Men har en hel del trådar nu så en av dem borde ju funka! En absolut sista utväg är att jag kan flytta hem till mina föräldrar ett kort tag tills vi hittat något. Men men, tiden visar vad som händer, jag är positiv :)

Just nu är jag på besök i Göteborg! Innan har jag fått sova hos min syster som hade en andrahandslägenhet i Göteborg, men den gick ut så hon hyr ett rum tillfället hos sin kompis, så där finns ingen möjlighet att vara. Men då är Niclas så snäll och låter mig sova här när jag får för mig att hälsa på i Göteborg :) Har inget jobb denna veckan så stannar ett par dagar. Har lite ärenden härnere och så. Missarna tar mormor hand om sålänge! :)

Det jag tänkte komma till är att jag har geocachat idag! Men misslyckades, tog mig till en cache där man skulle lösa ett matematiskt problem, och sen skriva in kordinaterna man fick i sin gps. Eftersom jag bara har min iphone och letar cacher med så försökte jag hitta den ändå, för man fick en ledtråd, men det var lite som att leta efter en nål i en spaghettistack (Ja, höstack är mindre strån och därmed fler och svårare, och det var ju inte riktigt sååå svårt så fick bli spaghettistack) ;)

Sen, en sista grej, jag började med Cambridge ren kur igår! Tänkte köra 1.5 veckor för en kickstart, sen fortsätta med LCHF. Just nu går det bra, och det är ju som sagt bara 1.5 veckor, det klarar jag galant! Jag siktar såklart efter att vara lite mer fit till Monday Bar kryssningen i mars. Sen ska jag ju fortsätta även efter det, fram till sommaren. Börja på sportlife osv. Har mer motivation än någonsin, så detta tror jag stenhårt på.

Yes yes..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar