Flygtur i asfalten

God förmiddag! Tänkte berätta om vad som hände igår.. var ute på en powerwalk och joggingtur igår igen, med Mittra :) Men kom inte så långt.. ca 15 minuter in i promenaden så tänkte jag jogga lite.. men tror det var att jag på något vänster fastnade i skorna, har spännen som sticker ut.. hur som helst, joggade jag och sen flög jag ner i asfalten. Dock hade jag så mycket kläder på mig så fick bara lite skrapsår, hade dessutom tjocka vantar på mig så fick bara lite skrapsår på handen, annars hade det nog gått rätt illa eftersom jag gled framåt väl nere i asfalten... Men men, ska nog köpa ett par riktiga sportskor....

Sen är det melodifestival ikväll! Har dessutom kollat på alla andra avsnitt, utom andra chansen, det startade när jag började på Cambridge.. så upplevde 3 lördagar med ren kur :) I vanliga fall hade jag nog ätit något gott till det, men nej, har börjat tänka mycket bättre nu, läser på allt jag äter. Det är mer kalorier än man tror i allt..

Vem/vilka håller ni på ikväll? Det är många bra låtar.. Men Eric Saade´s låt är min favvo i alla fall, hoppas att det är han som vinner!!Sen så ser han ju faktiskt riktigt bra ut.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar