Vakna upp ur dvalan

Det är längesedan jag skrev här.. mest för jag haft så mycket att göra, med jobb och annat. MEN det ska det bli ändring på, speciellt eftersom jag numera har blogg.se appen i min iphone.

Imorgon ser jag verkligen fram emot jobbet! Inte alltid man gör det, men imorgon är det speciellt: Jag ska vara utklädd till tomtenissa och göra smällkarameller tillsammans med barnen! Det är på Coop Forum i Uddevalla, och det är ett stort julevent. Jag blev även utsedd till coach, så det är jag som skött att checksamtal till butiken och kollat att allt är som det ska, och som ser till att allt funkar och flyter på. Känns bra att vara lite betydelsefull :) Jag trivs bra när jag får vara ledare, det ligger väl i släkten antar jag eftersom både pappa och farfar är/var egna företagare.

Det kommer komma upp bilder från eventet här! Så får ni se hur söt man kan vara som tomtenissa ;)

En sak till: Den 27.e  december åker jag med upp till Beitostølen i Norge på skidresa, så stannar över nyår. Jag ser VÄLDIGT mycket fram emot detta!! Verkligen! Och det är mindre än veckor dit.. wow! :) Och oj.. det är visst julafton nästa vecka också. Galet vad fort tiden går.

Puss och kram från mig sålänge ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar