Imorgon gäller det!

Godmorgon... är uppe i tid idag, håller på att tvätta :) Köpte min nya laptop igår.. var behöveligt eftersom min gamla gick sönder i våras... Har lånat min pojkväns 5 år gamla laptop tills vidare men nu när jag ska flytta så behövde jag en egen. Snabb är den också, tack vare att min pojkvän har hjälpt mig att välja. Så är nöjd, kommer kunna göra allt som jag vill på den.. typ spela, använda photoshop osv.. utan att den ska lagga. Köpte ett par datorhögtalare med subwoofer också, samt en skrivare häromdagen som var på kampanj. Så nu har jag ett litet kontor så jag klarar mig :)

Och imorgon så åker jag och min pojkvän ner till Göteborg.. vi ska nämligen åka med mina grejer till nya lägenheten. Sen kommer vi tillbaka till Lysekil imorgon kväll och sover där.. sen tar jag det sista med mig på söndag någon gång och då ska jag stanna kvar där :) Är så spänd och längtar tills jag kan få göra iordning lägenheten som jag vill ha den :) Men kommer ju åka till Lysekil varannan vecka, har ju min pojkvän kvar här. Så kommer han ner varannan vecka osv. Sen får vi se när han också vill flytta ner till Göteborg, då kan vi flytta ihop igen i en större lägenhet!

Sen blir jag med katt också.. typ om en vecka. Det är Emanuels syster som också ska flytta ner till Göteborg, men till sin pojkvän. Och han är allergisk tyvärr.. så hon letar efter nytt hem till honom, men jag har erbjudit mig att ta hand om honom tills dess så hon slipper avliva honom. Eller om jag fäster mig vid honom så jag inte kan med att lämna bort honom så behåller jag honom själv =) Får se hur det blir.. att ha katt igen är ju något som jag längtat efter så. Kommer skaffa kattunge så småningom i alla fall!

Nu är snart första omgången tvätt klar.. så vi hörs! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar