De var det jobbet det!

Hej! Händer mycket på bara några dagar.. har inte bloggat så mycket de senaste dagarna då jag hade heltidsjobb. Nu har jag ingenting igen! Har kontrakt på en månad, men fick bara jobba där i 5 dagar, sen hade de gjorts en plan och då var vi för många helt plötsligt, så jag var en av de som fick gå. Trist, men bemanningsföretaget letar nytt jobb till mig. Och får dessutom 2 veckors garantilön utbetald, eftersom jag hade kontrakt. Så nu är det bara att hoppas att jag får ett nytt jobb snart :)

Kör inte längre på cambridge ren kur, känner ingen motivation eller så. Sen är jag rätt nöjd med hur jag ser ut, så resten ska jag gå ner med träning istället! Ska börja på Sportlife, dels gruppträning och vanligt gym. Kommer bli nice!

Ikväll har jag varit hos Liza, umgåtts och gosat med hennes kattungar. Mys!Och snart är det jul.. man borde väl redan nu börja leta efter julklappar =) Ska nog köpa lite julklappar på nätet i år.. då hittar man alltid rätt sak till rätt person, istället för att leta i affären tills det är den 23:e och man fortfarande har hälften kvar.. ;)

Fyller år den 18.e november, det är snart..om en vecka! Shit vad tiden går egentligen...

Nej nu ska jag sova! Hej sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar