Ren kur, dag 1

Halloj!! Nu är bloggen igång igen :) Men man får ju ganska tråkigt när man inte äter någonting.. faktiskt! Hade i vanliga fall nog suttit vid tv.n och ätit en påse chips nu kanske.. men nu skriver jag blogg istället. Bra va??

Idag har dagen gått bra.. har inte varit särskilt läskad, mer än att grannen gjorde någon god mat förut som luktade gott i hela trappuppgången. Men oj så mycket lättare det känns med ren kur när Emanuel inte är hemma! Ingen som läskar en.. toppen!!

Sen har jag varit ute i typ 2 timmar idag.. men Mitra :) Vandrade runt på Stångehuvud.. vackert är det! Dumt nog hade jag inte min systemkamera med mig.. men men, kommer gå den rundan snart igen :) Däremot så var det en fin solnedgång förut, så åkte ner till Valbodalen och tog kort på sjöbodar!

Jaja nu har ni fått dagens uppdatering.. nu ska jag greja vidare :) Hörs snart igen!!


Kommentarer
Postat av: Malin S

Hejja dig!!

Dag 2 idag ju snäckan! ;)

Nu tar vi dom sista envisa kilona här! Du ska ju bara köra 2 veckor så kom igen nu! ;) Snacka om att man kände WOW.. när man ser bannern här på din sida från modegallerian.. men ser en massa fina klänningar som man vill ha! =)

Så biter man ihop nu och kör fullt ut så kan jag ha en sån klänning i slutet på sommaren! ;) Eller t om på min födelsedag den 18 juli!!Kramizzz


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar