En vecka sedan..

... som jag började med ren kur igen! Så nu är det bara två veckor kvar av Cambridge i mitt liv, för att sen gå på och köra LCHF resten. Fast vem vet.. kanske får en kick om två veckor och bestämmer mig för att köra mer.. men det märker vi då :)

I helgen så slank det ner en liten bit grillat kött.. och 4 pistagenötter. Men kollade på förpackningen, så det var inga kolhydrader i. Och jag är kvar i Ketos för jag dras med den där vidriga smaken i munnen man får av ketos, och att jag inte är hungrig. Gäller att ta reda på vad man klarar av utan att åka ur ketosen. Så ska ta mig en liten bit grillat kött till helgen också. Det får bli mitt "lördagsgodis" eftersom jag är stenhård med ren kur, motion, och att få i mig mitt vatten under vardagarna. Bra att man kan äta något i alla fall utan att gå ur ketosen.

Nu på torsdag och fredag ska jag ha en stor demo på Coop Forum i Uddevalla.. Med Barillas olika pastasorter. Ska mest prata om vilken pastasort som är bäst till vilken maträtt. Men ska även bjuda på två olika pestoröror, en med gorgonzola och en med Philadelpia.. och så pesto då såklart =) Sen ska man smaka av med salt och peppar står det i receptet.. hmm, får haffa en i personalen som får komma dit och smaka av :) Men det kommer bli lite jobbigt.. vill ju smaka jag med! Får försöka göra de rörorna hemma nån gång när jag får äta istället :)

Jaja nu ska jag ner på stan och göra lite ärenden.. kommentera gärna! Så får jag inspiration att fortsätta blogga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar