Motivationen ligger på topp!

Hejsan! Nu känns det som jag kommit igång på riktigt och motivationen ligger i topp. Visst är jag hungrig och sugen på allt, men jag tänker ändå som så att: "Visst det är ju gott för stunden, men i det långa loppet så kommer jag i så fall fortsätta vara tjock. Vad vill jag helst? Skippa mat och vara snygg och bekväm, eller äta det som de bjuder på som jag lika gärna kan köpa/laga själv när kuren är färdig?"

Min pojkväns mamma fyller år på lördag, så hon och hennes man har åkt iväg för att fira födelsedagen ifred, och jag är hundvakt åt Mitra, hennes hund :) Men de bjöd på en Hawaii familjepizza igår, och jag tänkte faaan.. Varför ska de göra det just nu, kunde det inte gjort det för tre dagar sedan? :) Jag började ju med ren kur igen i onsdags, eftersom vi var i göteborg och åt buffé i tisdags. Men jag drack en LOKA naturell istället, och varje gång jag såg på hur de åt, och kände mig sååå sugen, så drack jag en klunk. Sen var pizzan slut, och "hotet" var över :) Kände mig jättestolt!

Sen tror jag att min motivation till cambridge får jag nog genom mina drömmar! :D Både igår och idag, och även tidigare när jag gått på ren kur, har jag drömt att jag råkade slarva av misstag, och mådde jättedåligt efteråt att jag nu fick börja om. Men så vaknar jag och inser att det bara var en dröm :)

Jaja.. nu ska jag ta mig en frukostshake.. drack faktiskt vanilj igår, har haft svårt för den innan, men den blev huuur god som helst med massa isbitar i, så det blev som flytande vaniljglass, eller som en milkshake på macdonalds. TIPS!!

Hur går det med er kur/ert liv? Lite dåligt med kommentarer :D Blir glad över ett litet hej också ;)

Kommentarer
Postat av: JOsefine - vardagen som 16 år och sjukskriven

Du är bara så duktig! Här gåt allt rätt stupa ner i helvetet hehe. Har fått en medicin utskriven, som måste tas i samband med måltid, det var ord och inga visor,känns så hopplöst, hade verkliegn velat tappa mina 20 kilo till juni...Me du är grymt duktig, keep up the good work!:D

2010-03-06 @ 01:52:57
URL: http://mittlivsomjosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar