Juli!

Hejsan! Har nu haft det längsta uppehållet på länge... typ 2 veckor?? Men det har vart full upp.. har jobbat, varit ute en massa, det har vart midsommar och med allt därtill.. jag har inte haft tid eller lust att orka blogga då helt enkelt :P Så det kändes som det behövdes ett inlägg nu :)

Denna helgen har jag varit på Eurocash i Strömstad och jobbat.. i två dagar. Men i torsdags när jag skulle åka hem.. så fastnade jag i den bilkön som varade i 10 timmar, stått om det i tidningen och så.. en lastbil hade vält med massa gasflaskor. Helt galet, allt var kaos och jag fick panik för jag behövde ju hem och få lite fritid eftersom jag skulle upp och jobba tidigt och hade ingen tanke på att det kunde finnas en annan väg, för den vägen dit trafik dirigerades om hade det vält två lastbilar på grund av att vägen var väldigt för smal för att lastbilar kunde mötas där. Men jag var där i 1.5 timmar ca och sen var jag på väg hem, fast över Bullarebygden. Så kom hem kl. 21, skönt det i alla fall! Tycker det är synd om alla dem som fick stå i kön.. som inte visste att det fanns andra vägar. Men aja.. så är det.


Och idag fyller min pojkvän 24 år.. så har först träffat hans pappa och farbror och nu ikväll åkte vi upp till campingen och umgicks med hans mamma och hennes gubbe. Käkade glass och jag lekte med Mittra :) Varmt och skönt har det vart också.. inte dumt det..

Nu ska jag nog slökolla lite på TV. Hej sålänge, hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång :)

Kommentarer
Postat av: Malin S

respons på din kommentar i min blogg:

Det är INTE ok att föra sånt liv oavsett vad det är för dag i veckan. Kl 22 ska det va lugnt.. så är det!

Och sen innan dess så ska man kunna höra sina egna tankar med i sin egen lägenhet.. men inte ens det går och det gick inte heller att vilseleda med vår tv för det gick inte att höra vad dom sa pga festen ovanför dom som bor på oss.. Då kan du tänka dig vilka liv dom förde.. Jag tycker att man ska respektera varandra! Man får lov att festa, absolut! När jag va i den ålderns så tog jag hänsyn till mina grannar som va äldre.. Inte fan betedde vi oss så som dom gjorde igår. Det tråkiga va att han som äger lägenheten inte ens va där! Så han kommer ju nog få det kul imorrn när han ska ner och rensa på gården! ;)

Om igen så ska det inte störa ett helt kvarter när man har fest.. oavsett vad..

Tror även att du kommer att ändra uppfattning när du själv får barn! För dottern kom inte till ro förren 21:30 pga det...

morrar

Hehe.. sån här blir man när man mognar till och får barn! ;P asg

Kram på dig gumman!

2010-07-07 @ 10:09:29
URL: http://frnfetmammatillhotmama2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar