Helt vanlig mat kan vara himmelsk

Hejsan! Idag hos konsulenten så gick det sådär, har kört en vecka nu på ren kur, men hade bara gått ner 0.9 kilo. Varför????? Har ju ändå motionerat mer denna veckan än jag nånsin gjort under ren kur. Men det kan ha lite olika orsaker: Slimbridge lättdryck ska man kunna dricka under ren kur.. men för vissa går det inte. Men jag har smakat ketos i munnen så borde ju inte ha gått ur ketos.. det andra kan vara att jag helt enkelt byggt muskler. Har gått promenader och plockjobbet är ju ganska ansträngande. Får i alla fall hoppas på det sistnämnda :)

Här är veckans diagram i alla fall:Mitt bmi börjar bli mer hälsosamt nu :) Sen stämmer säkert inte det då det aldrig kan vara exakt, och jag väger ju mer än jag ser ut att göra. Jaja, det går neråt i alla fall och tur är ju det! Och mätte mig i midjan idag också... TROR jag var 108 cm när jag började, hur som helst så var jag 92 cm idag!!!! Jag är sjukt stolt över mig själv :)

Sen har jag börjat med upptrappning, så käkade en liten bit inkokt lax och ett kokt ägg förut. Hur kan vanlig mat vara så gott? Ja har man gått på cambridge ren kur så vet man! Och på lördag fyller min sambos syster år så vi ska ner till göteborg och fira lite. Och på söndag kommer deras pappa och han ska bjuda oss på kina restaurang. Så något att se fram emot, men övriga veckan ska bestå av motion och BRA mat samt pulver :)

Hade egentligen mer att säga men tar det imorrn, ska sova nu =)

Kommentarer
Postat av: Malena

Superbra jobbat! Bry dig inte om att det inte var mer denna veckan. Något jag lärt mig under viktårens alla bantingsförsök är att emellanåt måste kroppen står still för att anpassa sig till det nya. Alla måste hänga med liksom, organ, muskler osv. Sen kan man ju ibland samla på sig lite vatten också i perioder.. typiskt för oss kvinnor framför allt. Hormonerna påverkar jättemycket.

Tycker du har gjort ett superjobb så fortsätt vara stolt över dig själv och fortsätt motivera dig med hur snygg du blivit!!!Kram

2010-01-26 @ 10:09:45
URL: http://kiwilove111.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie

Bra jobbat! Min dotter och hennes sambo har också kämpat med Cambridge kuren ett par veckor nu... Det kan vara jättetufft men det görr nytta... Lycka till och tänk på vad du åstakommer med ditt liv när du kämpar på... Kram

2010-01-26 @ 10:31:17
URL: http://ansoni.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag påbörjade min resa idag. Drack kakaon drickvarm till frukost, och det var absolut bland det äckligaste jag någonsin testat, smakar alla så vet jag inte hur jag ska fixa det. Men jag har lovat mig att ge det ett försök, 7 dagar ska jag bara klara. Är dock inte direkt hungrig men lite småsugen :) Hoppas nu på att min kakaomint till lunch smakar bättre. Dom kanske är godare kalla.

har du annars några tips på vad som är gott så jag kan fixa detta, vore jag oerhört tacksam.

Kämpa vidare nu, du är ju snart där.

2010-01-27 @ 11:50:37
URL: http://nedatmedcambridge.blogg.se/
Postat av: Linn

Okejokej, dock tror jag tyvärr det beror på min kräsna magen. Frukosten som jag gjorde drickvarm mixade jag med stavmixer, kakaominten jag drack till lunch skakade jag ochtänkte dehär funkar så gott som den luktade, men jag fick bara i mig ca halv innan jag höll på att kräkas, fick hälla i mig vatten för att jag skulle få behålla det som redan kommit ned. Resten fick jag tyvärr slå ut.

Dock har jag inte fuskat än med något annat och jag har hållt mig förhållandevis mätt hela dagen. Så funkar gör det ju, jag vet bara inte hur jag ska få i mig det utan att må illa. Jag ska ge vaniljen och jordgubben en chans ikväll, annars åker jag och handlar husmanskost och får tåla att det tar ett år att gå ner men genom att äta tallricksmodellen. ska även testa att dela upp portionerna i halva så jag slipper hälla i mig så mycket. Kanske står ut bättre om jag bara behöver hälla i mig 1,5 dl åt gången.

2010-01-27 @ 15:37:40
URL: http://nedatmedcambridge.blogg.se/
Postat av: Claes

Grattis.Hojta till när du ska till götet så kan man ju komma dit och säga hej!

2010-01-27 @ 18:40:13
URL: http://www.claeshedberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar