Brrr... kallt!!!

Hej i kylan! Har varit ute på en långpromenad för en stund sedan med Mitra :) Det är min sambos mammas hund, som jag brukar låna ibland. Var ute med henne igår med, så vore bra om jag kunde få in det som mönster, med en timmes promenad varje dag, eller åtminstone varannan! Hur som helst så var det -5.5 grader ute. Men det var friskt! Och jag gick i sen solnedgång så det var svagt ljus från månen och det som fanns kvar av solen. Vackert och tyst var det, så var bara tvungen att stanna och ta in allt det vackra en stund.. Där jag brukar gå så ser man horisonten på havet :)

Sen har jag lovat att lägga upp en bild på hur jag såg ut på jobbet i Svinesund i fredags. Så den kommer här:Haha.. det var kul att gå runt där.. fast jobbigt att andas i dräkten dock. Och varmt.. och väskan där jag hade en stor vattenflaska samt min väska med innehåll vägde en del. Var stel sen!
Men tycker om att jobba långt hemifrån.. mina företag betalar bensinen och det är så avslappnande att köra bil och ha en bra skiva att lyssna på och sjunga med. Jag klagar inte :)

Och imorgon är det INVÄGNING igen. Får hoppas på ett bra resultat :) Men det tvivlar jag inte på.. så mycket jag har motionerat denna veckan! Tycker dock det går lite saktare nu med att komma i kläder, men jag har ju bara 10 kilo kvar nu! Det är inte mycket om man jämför :) Men gaaah är så otålig och vill både vara smal NU och att det ska vara sommar och varmt ;)

Jaja... nu ska jag.. diska! :P

Kommentarer
Postat av: Josefine

Åhh tack för svaren!:D

Och som sagt, bara 10 kilo kvar, du har varit SÅ duktig:DKram Josefine

2010-01-24 @ 23:29:59
URL: http://mittlivsomjosefine.blogg.se/
Postat av: Linn

Gud va bra du kämpar, hittade din blogg för bara någon vecka sedan men jag har redan läst igenom nästintill alla blogginlägg. Jag ska på möte med min cambridgekonsult imorgon (Tisdag 26 jan)och kör sedan igång på onsdag med renkur.

Jag har ca 15-18 kilo jag vill tappa. Och jag vet att det är olika från person till person men hur lång tid har det tagit för dig hittills att tappa 20 kilo? För du kör väl också med ren kur. Längtar efter att få höra hur invägningen gick idag och kämpa vidare snart är du i mål. ( i cambridge mål i alla fall :)

2010-01-25 @ 08:50:54
Postat av: Malin S

Hajjar du att du bara har 10 kvar!? Skitbra jobbat!

Du är en inspiration till många tjejer Sandra så håll huvudet högt!!KRaaaaaaaam på dig!!

2010-01-25 @ 09:35:19
URL: http://frnfetmammatillhotmama2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar