Uppdatering

Hejsan.. har haft lite att göra i dagarna så har inte kunnat uppdatera, men gör det nu :)

Hur går det med kuren nu då? Jo, från och till. Tar alltid en shake till frukost, men så blir jag sugen på att slarva senare under dagen, inte med godis och sånt, men med kolydrater. Så som pasta och bröd. Fast igår hade min sambo köpt hem kakor.. så tog en innan middagen. Och då kände jag att "fan.. nu har jag förstört denna dagen med... äh jag kan lika gärna äta pasta till köttfärssåsen", som jag hållde på att laga. Men så gjorde jag ett stort framsteg enligt mig själv, och det var "men.. jag har tagit en kaka, då ska jag väl inte göra det värre med att slarva med pasta OCKSÅ??" Så jag fortsatte enligt planen, att ta sallad och köttfärsås, men utan pastan. Det har aldrig hänt förut :) När jag slarvar så har jag alltid slarvat mer och mer under dagen. Men inte nu, utan tänkte verkligen till, och övervann slarvemajan inom mig.

Och nu känner jag mig för att slarva igen.. och det är så svårt, ibland misslyckas jag stå emot. Men jag SKA stå emot resten av veckan, invägning på måndag igen ju! Snälla behöver pepp.. är inte så peppad att gå ner just nu. Jag vill, men det tar emot. Och det beror säkert på att jag ändå har gått ner så mycket hittills, att jag känner mig finare nu.. men har ändå 10 kilo ungefär kvar.

Det som är BRA, även fast jag slarvar ibland.. är att jag inte motionerar mindre. Utan går ut med hunden nästan varje dag, och motionscyklar ganska ofta med. Och det är ändå motionen jag haft svårast med, men nu har jag kommit igång, och det känns bra :)

Men vet ju hur det blir.. om jag inte har fått några bra resultat nu på måndag, så "straffar" jag mig med ren kur. Så nu är det bara att kämpa.. för att få fortsätta äta ett mål mat om dagen i alla fall. För vägrar stå still, och att inte nå målet innan sommaren. För det SKA jag göra. Men men, ut med hunden snart :) Och just det! Hade ju lovat en video, så den kommer här:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kämpa på gumman, du är så duktig :)Kram

2010-02-13 @ 09:11:19
URL: http://themoller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar