Snöstorm!

Hej hej.. skriver en kort uppdatering nu.. har inte haft alltför mycket tid över i dagarna :) Och kommer nog inte kunna skriva på 2 dagar ungefär så passade på nu :) Men ska få en kompis från norge på besök men bloggar om jag kan.

Snöstormen har väl alla här neråt i Sverige vart med om, nu är det lugnt dock och tur det :) Min syster som nyss varit i Thailand i en månad, ska komma till Lysekil och så ska vi fira hennes 25-årsdag i efterskott hemma hos våra föräldrar. Hon skulle kommit igår redan, men precis alla bussar var inställda. Så hon kommer idag, om bussarna går =)

Fick faktiskt ett samtal nu om att bussarna var inställda igen.. och på hemsidan står det att de kommer kunna köra bussar från kl 12 ca. Jaja, i annat fall får jag åka de 13 milen och hämta henne =) Smörgåstårtan väntar!

Med Cambridge går det sådär just nu. Men man kan ju inte vara på topp jämnt. Men planerar att starta igång ren kur igen snarast möjligt. Kanske fram till påsk, där tar jag ett uppehåll på en vecka kanske och sen fortsätter fram till sommaren. Det är min plan :)

Nej nu får jag skynda mig att göra mig klar, blir att hämta henne om pappa ger klartecken. Hej sålänge!

Kommentarer
Postat av: Malena

Hej!Du har en utmaning som väntar på dig i min blogg.Kram Malena.

2010-02-24 @ 20:51:15
URL: http://kiwilove111.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar