Rösta, sista dagen idag!! :)

Hejsan... skriver ett kort inlägg nu och återkommer med ett längre sen ikväll :) Men har ett meddelande till er:

IDAG är sista dagen att rösta på min bild.. röstningen stänger kl. 20.00. Tänk om ALLA som ser detta ger mig en röst.. då kan jag få en god chans att vinna :) Eftersom det är ca 600 röster bara som är lagda för alla bilderna sammanlagt, och det är 10 bilder med i tävlingen. Länk kommer här, tack på förhand!! :)

http://w...ww.carlbomfoto.se/bloggen/finalisterna-tvlingen-nu-klara/Så rösta gärna på Sandra, nr 1. Detta är sista gången jag kommer be er :) Och tack alla ni som röstat hittills, uppskattas verkligen. Och så fort jag får veta hur det gått så meddelar jag er.

Hörs ikväll! Kram Sandra

Kommentarer
Postat av: jettan

hejsan Sandra.Jag har röstat varje dag som jag skrev att jag skulle.Hoppas verkligen att du vinner,skall hålla tummarna.Din bild är den bästa.kram/jettan

2010-02-07 @ 14:37:24
Postat av: Danne (@dcarlbom)

Stort grattis till vinsten. En riktigt bra bild, som verkligen fick rösterna med sig. :)http://www.carlbomfoto.se/bloggen/nu-ar-vinnarna-framrostade/2010-02-08 @ 10:48:00
URL: http://www.carlbomfoto.se
Postat av: Sandra

Jettan:

Det är väldigt snällt att du röstade alla dagarna, som du ser i det nyaste inlägget, så vann jag!! tack för alla röster!

tack så mycket :) Kram!

2010-02-08 @ 13:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar