Godmorgon..

Känner mig lite trött :P Men vi fick gå upp vid halv 8 idag för det ska komma några hit nu på morgonen för att installera Telia fiber. Kom och tänka på bloggen, så nu sitter jag här och skriver :) Har ju även vart på Gotland och det var väldigt trevligt.. vi fick sova hos kompisens föräldrar i deras lilla uthus, och en natt sov vi ute i en liten stuga i Brissund med bara några meter till havet... Sen blev det utgång på Munkkällaren i torsdags också.

Och vi hade tänkt besöka Lummelunda-grottorna också men det blev inte av.. kostade 580:- för den långa turen, som enligt Lina skulle vara den enda som var värd att se då den korta turen inte visade någonting typ.. men det får bli nästa gång! För kommer garanterat åka tillbaka dit då jag kärat ner mig i Gotland.. och då har jag bara sett Visby med omnejd!

En annan sak vi testade var Boda borg.. det är typ som fångarna på fortet, och det var jättekul! Man fick klättra och ha sig och krypa.. klara uppgifter på rätt sätt för att sedan öppna upp en liten dörr man sen ska krypa igenom till nästa rum.. :)

Jaja nu ska jag snart äta frukost.. hur har ni haft det i sommar? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar