Fortsättning på min långa resa mot målet

Hejsan! Och nej ska inte börja med Cambridge igen, vilket kanske några trodde med rubriken :) Därmot så har jag haft semester, ätit gott.. ibland lite för mycket gott. Men nu har jag ork att fortsätta med min resa i alla fall, fast med bra kost och motion :) Har skaffat matdagboken också, så tänker uppdatera den så gott jag kan! http://www.matdagboken.se/?p=minsida&what=profil


Och imorgon ska jag och mamma till Göteborg.. Kolla i affärer och så...

Sen en till viktig grej som hänt, eller två, är att jag inte längre fyller på lösgodis på ICA. De valde att ta hand om det själva då jag jobbade där för mitt företag. Men de vill väl komma undan billigare antar jag.. Så blev automatiskt utan jobb. Så ska söka jobb i Göteborg nu, och även flytta dit. Frågan är bara när.

Den bra grejen som hänt, är att jag blivit säljare för "WT - White tiger energy drink". Den är rättvisemärkt, och till 65% ekologisk. I alla fall i classic, men det har kommit ut en ny, den har bara inte börjat säljas än, och den är med smak av svart vinbär, mindre socker och helt ekologisk! Och inget sötningsmedel i heller, hur bra är inte det?? Så den kan man dricka med gott samvete. Den är jättegod också!
Varför har då just jag blivit utvald till detta? Jo, det finns ett företag som hyr ut limosiner, "Haga-Limo" och de är distributör för denna drycken. Jag träffade dem när jag jobbade som funktionär på Westcoast Motorshow, och där råkade jag nämna att jag jobbar som demonstratris. Så de erbjöd mig att börja sälja in drycken till mindre butiker och krogar! Måste väl vara för att jag är så trevlig? ;)
Och i helgen så var jag på Uddevalla Offshore race och var i deras "monter". Bjöd även på lite smakprover av drycken och sålde till kunder som gick förbi. Var där både fredag och en stund på lördagen. Fick då med mig 4 lock á 96 burkar WT, som står i hallen just nu :) Redo att börja säljas in hos kunder.. Wonderful! :)

'

Snart kommer Mittra hit, ska vara hundvakt i några timmar ikväll, och då ska vi ut på en lång härlig promenad :) Och jag och Emanuel ska ta en powernap nu, det är lyx det! Vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar