6 veckor kvar av mitt gamla liv

Ajjemen, och med rubriken menar jag att jag har 6 veckor kvar sammanlagt av ren kur, sen hoppas jag på att jag har nått min målvikt. Har ett planerat uppehåll om 3 veckor igen, då jag ska på 25-årsfest kombinerad med grillfest och övernattning ute på Lysestrand. Det är ett ställe där man alltid var när man gick i skolan. Typ grillade, badade osv. Riktigt mysigt faktiskt. Men nog om det! Kan ju inte börja läska mig själv innan jag ens börjat..

Hur som helst som ni nog förstått, så börjar jag idag med ren kur igen. Är blandade känslor, både att det är superbra och jag hoppas att motivationen kommer direkt, samtidigt som jag vet att jag kommer vara sugen på allt samt vara lättretad. SPECIELLT nu när min dator har gått sönder!!! Måste försöka hålla mig sysselsatt på annat sätt, som att gå ut med hunden på långa promenader, ta en massa kort med min nya kamera, umgås med vänner en hel del osv. Datorn har jag ju använt mest på kvällen när man redan gjort allt det andra, jaja, får spela TV-spel istället, och har ju ganska nyligen köpt "Lipz" till xbox 360. Så blir nog en del sjungande :P

I helgen var jag på en hemmafest i Bohus ju, och i söndags var jag hemma hos Claes och köpte en låda Cambridgegröt (!) så nu kommer det nog gå lite lättare att gå på ren kur. Gott med något varmt och lite mer "äta-med-sked-måltid". Fick hälsat på hans fina hundar med :)Det sista jag har att säga är att jag var på picknick igår med Ingrid :) Var riktigt mysigt att sitta där och äta, sola och titta på den vackra utsikten. Sen var Mitra med också, hunden :) Något jag kommer göra om när jag får äta igen.. slog på stort igår när jag visste att det var sista dagen:Ingrid och utsikten...Och så Mitra :)
Nu har jag ätit upp min portion med gröt nu också, inte dumt :)

Kommentarer
Postat av: Chrissan

Synd att jag inte gillar gröt...;)

2010-04-14 @ 20:38:02
URL: http://chrissanssvammel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar