Allas favorit Michael Jackson är död, vad minns man av honom då?

Aftonbladet ville man skulle skriva vilken favoritlåt man har med Michael Jackson, men det är ju riktigt svårt! Finns ju så många... Men måste som sagt nog ändå välja den från Rädda Willy:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432646.ab

Michael Jackson är död.. eller?Jepp, hela bloggvärlden kommer explodera nu. Allt för att en stor stjärna har avlidit. Men det är klart, han var en stor stjärna, en bra sådan. Tänker på filmen "Rädda Willy" när jag hör honom, så både han och den filmen får mig att tänka tillbaka på när jag var liten.

Men sen så vet man ju aldrig, kanske är allt bara ett PR-trick? Kanske är han inte alls död? Han kanske kände att han inte längre orkade med kändislivet, vilket man kan förstå i så fall. Men det lär man väl aldrig någonsin få veta. Precis som med Elvis. Kanske han fortfarande lever? Ja man kan inte göra anna än att fundera.

Hur som helst, R.I.P Michael Jackson.

Uppdatering (måste börja skriva blogg oftare, så det kan bli roligare rubriker)

hejsan! Sitter nu hos Liza i Göteborg och skriver blogg! Har varit här sen i tisdags, och kan tala om att det känns skönt att få komma iväg och träffa lite kompisar med mera :) Så har hunnit med att träffa Liza, som också har varit så snäll att låta mig sova här. Sen har jag träffat Susanne en sväng, vi var och kollade på hennes blivande valp och syskonen till denne. Daisy ska hon heta, och är en alldeles bedårande Italiensk vinthundsvalp! Så om ca 2.5 veckor så flyttar hon hem till Susanne. Kommer lägga upp lite bilder när jag kommer hem!

Sen har jag träffat Anton en sväng med, så vi tog en fika på condeco. Jag tog en morotskaka och en sweet chai latte (underbart god!) Och Anton tog kaffe och en bit paj med vaniljsås. Vi satt och pratade lite och när vi ätit upp så tog vi en sväng på stan. Vi var även inne på Buttericks och tittade, och provade lite masker och tog kort. Så de bilderna kommer också hamna på bloggen :)

Sen har jag kört en del i Göteborg! Har varit så stressad och fått panik när jag kört i Göteborg förut, eftersom allt är så snurrigt och trafiken är så stressig och kör man inte direkt så blir man tutad på. Så senast jag körde i GBG var nog förra sommaren, eller kanske i höstas. Men nu när jag kört så har det gått så bra! Inte känt mig stressad eller någonting. Jag har till och med kört i gbg själv :) Hämtade Anton i Bohus så körde från Olskroken till bohus. Känns skönt, beror nog på att jag haft bilen tillräckligt länge nu så jag känner den, och att jag kört mkt mer bil sen sist. Sen gick min prövotid ut den 29.e maj så behöver inte vara lika rädd för poliser längre :)

Sista uppdateringen är att jag fått ett jobb! Som butiksdemonstratris.. Jobbade förra helgen första gången, och jag trivdes verkligen! Det är ett jobb för mig! Då jobbade jag i Trollhättan på ICA Kvantum Jätten. Fick högsta betyg dessutom :)
Nästa gång jag jobbar är på torsdag nästa vecka, och då ska jag jobba i Lysekil och bjuda på knäckebröd och sill, så kom dit och smaka :)

Nu ska jag gå från datorn. Men lägger upp bilderna i nästa inlägg :) Ha det bra hejdååå ;P

RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar