Sista inlägget för 2008

Hehu! Hoppas ni har det bra!
Själv är jag på jobbet, väntar tills klockan ska bli tolv. Då ska jag ställa mig på balkongen och kolla på raketer. Sen sova. Känns så oerhört tråkigt att jag ska behöva sitta här och alla andra är och firar på ett eller annat sätt. Jag vill vara bland vänner :( Jaja... jag får någonting som andra inte får ikväll, välförtjänta pengar..! (Är personlig assistent).

Imorgon så börjar jag OCH Emanuel med stenålder... han har gått med på att ge det ett försök. Grattis säger jag, det är ett stort och bra steg :) Jag vet att du kommer klara det älskling. Jag med. Tummarna upp för oss :)

Nepp nu ska jag på toaletten innan tolvslaget. Men vi syns och hörs nästa år! Kanongott nytt år till er alla! Låt 2009 bli bättre än 2008.

KRAAAAAAAAM!!!

Typ gott nytt årHellu.. Nytt år betyder nya kontakter att knyta, nya upplevelser och så vidare. Bra saker. Men även dåliga saker, som att jag blir arbetslös. Oroar mig ständigt över hur det kommer bli, eftersom det inte finns några jobb någonstans, inte ens i Uddevalla. Ibland kan man önska att man vore liten igen och slapp alla bekymmer. Och ibland kan man önska att man kunde någonting, kanske om man gått en långårig högskolelinje så man kan bli någonting intressant och roligt. Eller kanske något mer normalt jobb, som kock! Det är någontong som jag tycker är väldigt kul och jag är väldigt duktig på det. Men nej, jag har inget bevis på att jag är duktig på det så mig vill ingen ha då.

Det är dumt att folk frågar när man är liten vad man vill bli, för det blir ju oftast inte så ändå. På grund av arbetsbrist.. sen måste man ju ha högsta betyg för att man ska bli utvald. Jag gick en utbildning för Black Jack dealer för något år sedan.. sån utbildning som man går på om man har sökt ett jobb, sen kommit på intervju och blivit utvald att få gå utbildningen. Det fanns 3 platser, 6 sökande på utbildningen. Jag tyckte det gick bra och det var faktiskt riktigt kul, men jag hade inte lika snabb huvudräkning som de andra sökande... Så jag blev bortvald ganska snart.. Och det är väl klart, man vill ju bara ha det bästa. Så kommer det alltid att vara. Jag är dömd att vara dum i huvudet och inte kunna någonting och bli bortvald..
Har jobbat som personlig assistent i snart 2 år.. ganska så intressant jobb, och ett jobb som verkligen behövs. Men jag har kommit till en punkt där jag är så otroligt less på det för att jag vill vidga mina vyer, prova på något nytt. Vill inte stå kvar på en ruta, utan vill liksom fortsätta till nästa ruta i spelet. Och att jag inte längre behövs nu efter nyår ger mig bara en knuff att våga prova någonting nytt.

När folk frågade mig när jag var liten vad jag ville bli, så ville jag inte "bli" någonting speciellt, men jag drömde om att få jobba i mataffär! Sitta i kassan.. wow, riktigt roligt. Kan fortfarande tänka mig det, för har praoat på Konsum och det var någonting jag trivdes med.
Jag tycker om att jobba ute bland människor, där man möter nya folk varje dag. Varför personlig assistent inte är någonting för mig längre är för att där är man ju i hemmet, men man möter bara samma människor varje dag och gör samma saker varje dag. I alla fall där jag varit i snart 2 år. Man vet liksom vad som ska hända. Men jag vill kunna komma hem och berätta om det har hänt någontong nytt på jobbet, kanske om man mött en helrolig figur när man stått i kassan, som tappade alla mynt i golvet! Men att han bara tog det med med ro och gick skämtsamt vidare. Eller om en gammal vän kommit in och pratat en stund...

Jaja, det blev en hel del text.. Hoppas ni orkade läsa allt.

Idag händer inte så mycket, ska vara hemma och städa. Sen kl. 5 börjar jag jobbet, och slutar kl 8 imorgon bitti. Kommer alltså vara ensam ikväll. Detta är en sån kväll jag väldigt gärna vill tillbringa med vänner och skåla lite samt skjuta upp raketer. Så kommer verkligen lida på jobbet ikväll. Emanuel ska iväg på en fest, men på tolvslaget så ska vi ringa varandra och önska gott nytt år.. I alla fall någonting att se fram emot. Jag älskar verkligen honom, även om jag skulle må jättedåligt av andra saker, så ger han en stor ljusglimt i vardagen.

Skriver kanske ikväll igen. Ha det så bra tills dess. kram kram

Dålig på att skriva blogg!

Ja... det är precis vad jag är, dålig. Men lovar att bli bättre när min laptop har varit inne på service, för då kan jag ju spara alla bilder osv. på den :) Vad som är felet är att det trådlösa nätverkskortet inte vill visa sig närjag vill. Visar sig bara ibland... såå irriterande! Ska skicka in den i början av januari i alla fall.. :P

Sen vill jag tala om hur otroligt duktiga alla klickare på "ett klick för skogen" är, jag klickar varje dag, och det brukar vara ca. 7000 dagliga klickare, men nu när jag klickade nyss, så såg jag detta:14299 klick! Det är ju typ dubbelt så mycket! Det är ju jättebra.. så fortsätt klicka allihopa! :)

Sen har julen varit bra men är redan trött på den här vintern med kyla men utan snö... hatar att skrapa rutan, mina fingrar fryser ju till is! Sen när man är nyvaken och ska köra iväg till jobbet så sitter man där och huttrar... brr! Jaja, alla årstider har något bra i sig :)

Sen har jag, mamma, Richard och Erik varit och sett Sabaton live! Bilderna ligger dock på Emanuels dator, så får lägga upp dem någon annan gång! Men det var riktigt bra i alla fall, sen var de så bra på att få kontakt med publiken. Då blir det en riktigt bra konsert!

Jaja... sitter på jobbet nu, ska göra om min blogg lite nu tror jag! Hörs, hoppas det inte tar alltför lång tid till nästa inlägg ;)
Kram!

Kampen mot barncancer

Hejsan!
Ville bara länka till en blogg här på blogg.se... En blogg som man inte kan läsa utan att bli berörd. Man fattar liksom inte varför sånt här får ske? Det handlar om en liten kille och hans familjs kamp mot cancern... Man kan inte annat än att hoppas, och hålla tummarna för att det kommer gå bra. Det måste vara väldigt svårt och jag kan inte tänka mig in i deras situation. Det kan ingen. Läs själva och låt oss alla be för Tim, som han heter.

http://timpa.blogg.se/


RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar